Siyaset

Kaplan’dan sağlık Bakanı Memişoğlu’na ziyaret

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Mustafa Kaplan, Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu'nu ziyaret ederek Kırıkkale'nin sağlık alanındaki ihtiyaçlarını ve projelerini görüştü.AK Parti Kırıkkale Milletvekili Mustafa Kaplan, Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu’nu makamında ziyaret ederek Kırıkkale’nin sağlık alanındaki ihtiyaçları ve projeleri hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Mustafa Kaplan, Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu’nu ziyaret ederek Kırıkkale’nin sağlık alanındaki ihtiyaçlarını ve projelerini görüştü.AK Parti Kırıkkale Milletvekili Mustafa Kaplan, Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu’nu makamında ziyaret ederek Kırıkkale’nin sağlık alanındaki ihtiyaçları ve projeleri hakkında görüş alışverişinde bulundu.

SAĞLIK İHTİYAÇLARINI BAKANLA MASAYA YATIRDI

Ziyaret sırasında, Kaplan, Kırıkkale’nin sağlık hizmetlerinin geliştirilmesi ve mevcut projelerin hayata geçirilmesi konusunda detaylı bilgiler sundu. Kaplan, yaptığı açıklamada, “Kırıkkale’mizin sağlık alanındaki ihtiyaçlarını ve projelerini ele almak için Sağlık Bakanımız Kemal Memişoğlu’nu ziyaret ettim. Amacımız, Kırıkkale’de sağlık hizmetlerini daha da ileriye taşımak. Bu doğrultuda Bakanımızın destekleriyle çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz” dedi.

KAPLAN: “KIRIKKALE SAĞLIĞI İÇİN KARARLIYIZ”

Kaplan, Sağlık Bakanı Memişoğlu’na gösterdiği misafirperverlik için teşekkür ederek, Kırıkkale’nin sağlık altyapısının güçlendirilmesi ve yeni projelerin hayata geçirilmesi konusundaki kararlılıklarını yineledi. Ziyaret, Kırıkkale’nin sağlık alanındaki geleceği için umut verici bir adım olarak değerlendiriliyor.Bu ziyaret, sağlık politikalarının yerel düzeyde nasıl daha etkili hale getirilebileceği konusunda önemli bir tartışma zemini sağlarken, Kırıkkale halkının sağlık hizmetlerine erişiminde yaşanan sıkıntıların giderilmesi için atılacak adımları da gündeme getirdi.

- Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x