Siyaset

Kaplan: “Tarihe altın harflerle yazılan zafer”

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Mustafa Kaplan, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle açıklamalarda bulundu. Kaplan, “Tarihe altın harflerle yazılan büyük zaferimizin 102. yıl dönümünü milletçe gurur ve coşkuyla kutlamanın sevincini yaşıyoruz” dedi.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Mustafa Kaplan, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle açıklamalarda bulundu. Kaplan, “Tarihe altın harflerle yazılan büyük zaferimizin 102. yıl dönümünü milletçe gurur ve coşkuyla kutlamanın sevincini yaşıyoruz” dedi.

KUTLAMANIN SEVİNCİNİ YAŞIYORUZ

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 102’inci yıldönümü nedeniyle AK Parti Kırıkkale Milletvekili Mustafa Kaplan, açıklamalarda bulundu. Kaplan, “Değerli Kırıkkaleli hemşehrilerim, Tarihe altın harflerle yazılan büyük zaferimizin 102. yıl dönümünü milletçe gurur ve coşkuyla kutlamanın sevincini yaşıyoruz. 30 Ağustos 1922’de Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde kazanılan bu büyük zafer, Türk milletinin bağımsızlık ve hürriyet mücadelesinin en parlak sayfalarından biridir. Bu zafer, milletimizin azim, kararlılık ve cesaretle neler başarabileceğinin en önemli göstergesi olarak, tarih boyunca hatırlanacak ve bizlere ilham kaynağı olmaya devam edecektir.”

MÜCADELE ETMEYE DEVAM EDECEĞİZ

“AK Parti olarak, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde, milletimizin bağımsızlık ve hürriyet ruhunu yaşatmak, ecdadımızdan aldığımız bu kutlu mirası daha da ileriye taşımak için var gücümüzle çalışıyoruz. Cumhurbaşkanımızın liderliğinde ülkemiz, ekonomiden savunma sanayisine, eğitimden sağlığa kadar her alanda büyük atılımlar gerçekleştirmiş, Türkiye’yi daha güçlü ve itibarlı bir konuma getirmiştir. Bizler de bu yolda azimle çalışmaya, milletimizin refahı için durmaksızın mücadele etmeye devam edeceğiz.”

HEPİMİZİN ORTAK SORUMLULUĞUDUR

“Bugün bize düşen en büyük görev, 30 Ağustos Zaferi’ni kazanan o kahraman neslin emanetine sahip çıkarak, ülkemizi daha ileriye taşımak, Türkiye’yi muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkarmaktır. Cumhurbaşkanımızın işaret ettiği hedeflere ulaşma doğrultusunda, birlik ve beraberlik içinde ülkemizi daha güçlü, daha müreffeh bir geleceğe taşımak hepimizin ortak sorumluluğudur.”

ŞEHİTLERİMİZE RAHMET DİLİYORUM

“Bu anlamlı günde, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, bağımsızlığımız için canlarını feda eden tüm şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize minnet ve şükranlarımı sunuyorum. Milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyor, ülkemize barış, refah ve huzur getirmesini temenni ediyorum.Rabbim birliğimizi, beraberliğimizi daim eylesin” dedi.

  • - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x