Spor

Kaplan 3500 Kişilik Spor Salonunda İncelemelerde Bulundu

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale önemli bir spor kompleksine kavuşuyor. Fikret Karabudak Stadyumu yanında MKE arazisi içinde yapımı devam eden spor kompleksi 17 dönüm üzerine kurulacak.

HABER: TAHİR ERDEM

Kompleksin içinde 3500 kişilik spor salonu ile birlikte 3’er adet basketbol ve voleybol sahası, antrenman salonu, atış poligonu yer alacak. AK Parti Kırıkkale Milletvekili Mustafa Kaplan, spor kompleksinde incelemelerde bulunarak, tesis hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Kaplan mesajında şu ifadelere yer verdi; “Vatandaşlarımızın spor yapabilmelerine ve sosyalleşebilmelerine imkan sağlayacak alanlar kazandırmak amacıyla yapılan ve toplam inşaat alanı 17 bin 102 metrekare olan 3.500 kişilik kapalı spor salonu ve voleybol, basketbol sahası, bireysel spor salonları, dinlenme odaları gibi alanların bulunduğu spor kompleksinde incelemelerde bulunarak, tesis hakkında yetkililerden bilgi aldık.

Muadilleri ancak büyükşehirlerde olan 3.500 kişilik kapalı spor salonu ve müştemilatı ile spor kompleksi inşaatımız hızla devam ediyor. Bir sene içinde tamamlanacak bu kompleksten şehrimiz ve sporseverler çok istifade edecek” dedi.

  • - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu