Gündem

Kaliteli ve Geniş Ürün Seçeneğiyle Asil Karo Halıları

Asil Halı geçmişten günümüze başarıyla gelmiş olan nadir şirketlerden biridir. 1940 yılından beri aktif olarak çalışmalarını sürdüren bir şirkettir.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Asil Halı geçmişten günümüze başarıyla gelmiş olan nadir şirketlerden biridir. 1940 yılından beri aktif olarak çalışmalarını sürdüren bir şirkettir. Aynı zamanda sizlere hem yurt içi hem de yurt dışı olmak üzere geniş bir hizmet sunar. Türkiye üzerinde de önde gelen firmalardan biri olmayı başarmıştır. Dünyanın her yerine aynı kaliteyle birlikte hizmet vermektedir. Birçok desen ve renk seçeneğiyle de dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştır.

Özellikle de kaliteli karo halı modelleriyle birlikte müşterilerinin kalbini kazanmıştır. Birçok farklı renk ve desende karo halı modelini bünyesinde barındırıyor. Aynı zamanda özel üretim desenler ve renklerle de sizlerin istekleri doğrultusunda halı üretimleri de gerçekleşir. Hatta buna ek olarak farklı geometrik şekillerde dahi halı talebinde bulunabilirsiniz. Sizlere özel halı tasarımları yapılırken bunlar sırasında el işçiliğine de yer verilir. Karo halı dışında cami halısı, ofis halısı, yurt halısı, fuar halısı gibi daha çok farklı ürünleri mevcuttur.

Otel Halı Fiyatları Hakkında

Otel halısı ise farklı konseptlerde kullanabileceğiniz şekilde tasarlanmıştır. Axminster dokuma otel halısı, bakılı otel halısı, özel el dokuma otel halılarına yer vermektedir. Bu modeller içerisinde beğendiğiniz ürünleri kendinize özgü özelleştirerek de talep edebilirsiniz. Üstelik Asil Halı sizler için oldukça ekonomik fiyatlarla yardımcı olur. Görsel anlamda hem şölen yaşatır hem de fiyat açısında sizlere yardımcı olur.

 

  • - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x