Manşet

Jandarmadan Uyuşturucu Operasyonu

İl Merkez İlçe Jandarma Komutanlığı ve KOM Şube Müdürlüğü Ekiplerinin Uyuşturucuyla Mücadele Kapsamında Başarılı Operasyonu

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

İl Merkez İlçe Jandarma Komutanlığı ve KOM Şube Müdürlüğü Ekiplerinin Uyuşturucuyla Mücadele Kapsamında Başarılı Operasyonu

İl Merkez İlçe Jandarma Komutanlığı ve KOM Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucuyla mücadele kapsamında yürüttükleri çalışmalar sonucunda, Merkez Pazarcık köyünden E.V.O. isimli şahsın uyuşturucu madde bulundurduğuna dair elde ettikleri bilgiler doğrultusunda harekete geçti. Adli makamlardan alınan arama kararı neticesinde şahsın evinde yapılan aramalarda önemli miktarda uyuşturucu madde ele geçirildi.Yapılan aramalarda:

  • 67 adet saksıya ekili vaziyette kenevir bitkisi,
  • 53 gram kubar esrar,
  • 10 adet patlayıcı madde (dinamit lokumu) bulundu ve el konuldu.

Araştırmalar sonucu, şüpheli şahsın evin alt kısmında kaçak kazı yaptığı ve bulunan patlayıcı maddeleri bu kazı esnasında kullandığı değerlendirildi. Olay hakkında Nöbetçi Cumhuriyet Savcısına bilgi verilerek adli tahkikata başlanıldı. Şahıs, ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldı.Uyuşturucuyla mücadelede kararlılıkla çalışmalarını sürdüren Jandarma ekipleri, toplumun huzur ve güvenliği için operasyonlarına devam edeceklerini belirtti.

  • - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x