Siyaset

İYİ Parti Kadın Kolları’nda Devir Teslim

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

İYİ Parti Kırıkkale İl Kadın Kolları Başkanlığı’na getirilen Av. Tuğba Çiftçi, yapılan devir teslim töreninde önceki başkan Melahat Cömert’ten koltuğu devraldı.  

HABER: YELİZ ERDEM

Parti binasında düzenlenen devir teslim törenine İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı, Kadın Politikaları Başkanı Ünzile Yüksel, İl Başkanı Av. Yavuz Kuzucu ve partililer katıldı.  Yapılan törende İYİ Parti Kırıkkale İl Kadın Kolları Başkanlığı’na getirilen Av. Tuğba Çiftçi, yapılan devir teslim töreninde önceki başkan Melahat Cömert’ten koltuğu devraldı.

İl Başkanı Kuzucu açıklamasında; “İYİ Parti Kırıkkale İl Kadın Kolları Başkanlığı’na getirilen Av. Tuğba Çiftçi’ye yeni görevinde başarılar diliyoruz. Eski Kadın Kolları Başkanımız Sn. Melahat Cömert’e bugüne kadar yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ederiz” dedi.

İYİ Parti Kırıkkale İl Başkanı Yavuz Kuzucu’dan belgesini takdim alan Tuğba Çiftçi ise; “Birlikte daha güçlü ve birlikte çok daha güzel olacağımız inancındayım her zaman. Tarihi süreçte ülkemizin makus talihini yenmede her dönemde kadınlarımızın rolü çok büyük olmuş ve her dönemde kadınlarımız bambaşka başarılara imza atmıştır. Nitekim Bugün Cumhuriyetimizin 100. Yılında da Atatürk’ün kızları olarak Avrupa Şampiyonluğunu ülkemize kazandıran ve bizlere bu gururu yaşatan kız kardeşlerimiz olmuştur. Aynı ekip ruhuyla hareket edilen her yerde inanıyorum ki şampiyonluk kaçınılmaz olacaktır” ifadelerine yer verdi.

 

 

- Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu