Sulakyurt

İsmail Bildik Mevcut Yönetime Verdi Veriştirdi

Sulakyurt Belediyesi'nde Tekne Krizi: Eski Başkan İsmail Bildik'ten Mevcut Yönetime Sert Eleştiriler.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Sulakyurt ilçesinde, belediyeye kazandırılan bir tekne üzerinden başlayan tartışma, yerel yönetimle eski belediye başkanı arasında gerilimi artırıyor. Eski Belediye Başkanı İsmail Bildik, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, başkanlığı döneminde büyük hayallerle Sulakyurt Belediyesi’ne kazandırdığı 15 metrelik teknenin akıbetine dair sert eleştirilerde bulundu.

“Tekneyi Barajda Gezi Amaçlı Kullanacaktık”

İsmail Bildik, yaptığı açıklamada, belediye başkanlığı döneminde Sulakyurt Barajı’nda gezi amaçlı kullanmak üzere 15 metrelik bir tekne satın aldığını belirtti. Teknenin baraja iskele yapılarak halkın hizmetine sunulması planlanmıştı. Bildik, teknenin motorunun rekdeve yapılarak sıfırlandığını ve tam donanımlı bir şekilde teslim edildiğini ifade etti. Ancak, mevcut yönetimin tekneyi kaderine terk ettiğini, uzun süre kullanılamaz halde bırakıldığını ve nihayetinde motorunun sökülerek satıldığını iddia etti.

“Büyük Bir Hayal Kırıklığı Yaşıyorum”

Teknenin bugünkü haline bakarak büyük bir hayal kırıklığı yaşadığını dile getiren Bildik, “Ne hayallerle elde ettiğimiz, barajımıza iskele yaparak gezi amaçlı aldığımız 15 metrelik teknenin haline bakın. O tekne olduğu yerde askıda 20 yıl yerinde kalsa sadece üzerindeki derzi soyulur ve zımpara yapıp tamirat ve boyasını yaparak tekrardan suya indirilebilir,” dedi. Bildik, teknenin bakımının ihmal edildiğini ve yanlış yönetildiğini vurguladı.

İsmail Bildik Mevcut Yönetime Verdi Veriştirdi - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
İsmail Bildik Mevcut Yönetime Verdi Veriştirdi – Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

“Motorunu Üç Kuruşa Satmak Büyük Başarı!”

İsmail Bildik, teknenin motorunun sökülüp satılmasını ağır bir dille eleştirdi. “Geçen yıl 2-2,5 milyona vermediğim tekneyi parçalayarak motorunu söküp üç kuruşa satmak çok büyük bir başarı! Eğer tekneyi eder fiyatına satsaydınız emin olun sesimiz çıkmazdı,” şeklinde konuşan Bildik, mevcut yönetimin Sulakyurt Belediyesi’nin kazanımlarını çarçur ettiğini iddia etti.

“Kendinizi Küçük Düşürüyorsunuz”

Eski başkan, açıklamasında mevcut yönetime karşı ağır eleştirilerde bulundu. “Teşekkür edeceğiniz yerde bir de hırsıza çapsıza sahip çıkıp kızıyorsunuz, kendinizi de küçük düşürüyorsunuz,” ifadelerini kullanan Bildik, mevcut yönetimin kendisine karşı sergilediği tutumu da eleştirdi. Kendisine sadık olan bazı kişilerin bugün mevcut yönetimin menfaatleri peşinde olduğunu belirterek, “Ben onlara kadro verdim, makam verdim, beni sattılar, sen ne verdin de sana bu kadar biat ediyorlar bir düşün?” dedi.

“Demokrasiye Saygımız Sonsuz, Sorumluluk Sizde”

Bildir açıklamasında, mevcut yönetimin her türlü tasarruf yetkisinin bulunduğunu belirtti ve demokrasiye saygılı olduğunu vurguladı. “Siz kazandınız biz kaybettik, her yiğidin bir yoğurt yemesi var. Kurum sizin, vatandaşa sualini vereceğiniz her şeyi yapmakta hürsünüz,” diyen Bildik, mevcut yönetimin bu süreçte sorumluluk taşıdığını ifade etti.

Gözler Mevcut Belediye Başkanı Seyfettin Çetiner’de

Bu açıklamalar sonrasında gözler, mevcut Belediye Başkanı Seyfettin Çetiner’in yapacağı açıklamalara çevrildi. Sulakyurt halkı, eski başkanın iddiaları ve eleştirileri karşısında Çetiner’in ne tür bir yanıt vereceğini merakla bekliyor. Teknenin satışı ve bu süreçte yaşanan gelişmeler, ilçede tartışmalara neden olurken, Çetiner’in bu duruma ilişkin açıklaması büyük önem taşıyor.

Bu olay, yerel yönetimlerin değişimi sonrası belediyelere kazandırılan projelerin nasıl yönetildiği ve bu projelerin akıbeti konusundaki hassasiyetin önemini bir kez daha ortaya koydu.

  • - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x