Spor

İmparator Nihat Baran’dan Zehir Zemberek Açıklama

Kırıkkalespor camiasında "İmparator" olarak bilinen Nihat Baran, Türk Metal Kırıkkalespor'un Hacettepe Futbol Kulübü'ne satılması sonrası sert eleştirilerde bulundu.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkalespor camiasında “İmparator” olarak bilinen Nihat Baran, Türk Metal Kırıkkalespor’un Hacettepe Futbol Kulübü’ne satılması sonrası sert eleştirilerde bulundu.

Kırıkkalespor camiasının “İmparator” lakaplı Nihat Baran’dan Zehir Zemberek Açıklama

Nihat Baran’dan Kırıkkale’nin İkinci Profesyonel Takımının Satışına Ağır Eleştiri

Kırıkkalespor’un zor zamanlarında teknik patron olarak göreve gelerek takımın ligde kalmasını sağlayan Nihat Baran, Kırıkkale’nin ikinci profesyonel takımının satılmasına yönelik sert eleştirilerde bulundu. Baran, bu durumu Kırıkkale’ye yapılan bir ihanet olarak nitelendirerek, Türk Metal Yöneticilerine yönelik ağır ifadeler kullandı.

Nihat Baran’ın Açıklamaları

Nihat Baran, Türk Metal Yöneticilerine yönelik açıklamasında şu ifadeleri kullandı:”Kırıkkale’ye yapılan bir ihanet. Yıllardır isminin başında Kırıkkale geçen her oluşuma her türlü maddi desteği veren Türk Metal Sendikası onursal genel başkanı Pevrul Kavlak’ın ölmesini mi beklediler? Pevrul Kavlak’ın kemikleri sızladı. Takımın satılması, Kırıkkale’de spora yapılan en büyük zarardır.”

Pevrul Kavlak’a Övgü

Baran, açıklamasında Türk Metal Sendikası onursal genel başkanı Pevrul Kavlak’a övgülerde bulunarak, Kavlak’ın Kırıkkale için yaptığı fedakarlıklara dikkat çekti. Kavlak’ın yıllardır Kırıkkale’ye her türlü maddi desteği sağladığını belirten Baran, takımın satılmasının Kavlak’ın mirasına ve Kırıkkale’nin sporuna yapılan en büyük zarar olduğunu vurguladı.

Kırıkkale’de Sporun Geleceği

Nihat Baran, Kırıkkale’nin ikinci profesyonel takımının satılmasının, şehrin spor geleceği açısından büyük bir kayıp olduğunu ifade etti. Bu durumun, Kırıkkale’de spora yapılan en büyük zarar olduğunu belirten Baran, şehrin spor camiasında büyük bir hayal kırıklığına neden olduğunu söyledi.Kırıkkalespor’un zor zamanlarında takımı ligde tutmayı başaran Nihat Baran’ın, Kırıkkale’nin ikinci profesyonel takımının satılmasına yönelik eleştirileri, şehrin spor camiasında geniş yankı uyandırdı. Baran’ın, Türk Metal Sendikası onursal genel başkanı Pevrul Kavlak’a övgülerde bulunarak yaptığı açıklamalar, Kırıkkale’de sporun geleceği konusunda önemli bir mesaj verdi. Kırıkkale’de spora ve gençlere her zaman destek veren merhum Pevrul Kavlak’ın mirasına sahip çıkılması gerektiği vurgulandı.

  • - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x