Kırıkkale Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Hastanesi, hasta memnuniyetini artırmak ve hızlı sağlık hizmeti sunmak amacıyla yeni bir uygulamaya geçti. Hastanede hastaların ilk muayene için önceden randevu almalarına gerek kalmıyor.
HABER: YELİZ ERDEM
HIZLI ERİŞİM SAĞLANACAK
Hastane yetkilileri, bu uygulamanın amacının hastaların beklemelerini en aza indirmek ve sağlık hizmetlerine daha kolay ulaşmalarını sağlamak olduğunu belirtti. Bu çerçevede, hastaların ilk muayene için hastaneye gelmeleri yeterli olacak ve aynı gün içinde muayene olabilecekler.Hastalar, girişte kayıt yaptırarak sıra numarası alacak ve sıra numaraları doğrultusunda muayene odalarına yönlendirilecekler. Bu sayede, randevu almak için uzun süre bekleyen hastaların bekleme süreleri kısalacak ve muayene hizmetlerine daha hızlı erişim sağlanacak.Muayene sonrasında tedavi gereken hastalar ise ilgili bölümlerden randevu alabilecekler. Bu sayede, tedavi süreçleri daha planlı ve düzenli bir şekilde yürütülecek, hastaların sağlık hizmetlerinden daha etkin bir şekilde faydalanmaları sağlanacak.
MEMNUNİYET ARTACAK
Kırıkkale Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Hastanesi, bu uygulama ile hasta odaklı bir yaklaşımı benimseyerek, hastaların memnuniyetini artırmayı hedefliyor. Fakülte, akademik kadrosu ile güncel bilgiler ışığında eğitim öğretim yapan, dinamik yapısı ile kendini sürekli yenileyen bir nitelik taşıyor. Özellikle Avrupa’daki Diş Hekimliği Fakülteleri ile Erasmus kapsamında işbirliğini geliştiren ve ortak projeler yürüten, kentte özellikle de bölge başta olmak üzere ülkemiz ağız ve diş sağlığı sorunlarının çözümüne yönelik çalışmalar yapan, teknoloji geliştiren Avrupa Birliği kriterlerini sağlayarak akredite edilmiş ve ülkenin ihtiyaç duyduğu araştırma faaliyetlerini yürütebilecek altyapıda insan gücüne sahip saygın bir kurum olma yolunda ilerliyor.Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Erdemir ve ekibi, yeni gelişmeler ışığında toplumun, ağız ve diş sağlığına yönelik etkin koruma ve tedavi yöntemleri geliştirerek toplum sağlığına yönelik ve temel tıp bilimleri alanlarında ihtiyaç duyulan araştırma ve geliştirme faaliyetlerine katkıda bulunmaya devam ediyor.