Delice

Han ve Güvenbaş Ailesinin Mutlu Günü

AK Parti Delice İlçe Başkanı Ercan Han’ın kızı Elif Nur ile Yüksel Güvenbaş'ın oğlu Ferhat, düzenlenen düğün töreniyle dünya evine girdiler.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

AK Parti Delice İlçe Başkanı Ercan Han’ın kızı Elif Nur ile Yüksel Güvenbaş’ın oğlu Ferhat, düzenlenen düğün töreniyle dünya evine girdiler.

SİYASİLER BÜYÜK İLGİ GÖSTERDİ

Ercan-Satı Han çiftinin kızı Elif Nur ile Şehriban-Yüksel Güvenbaş çiftinin oğlu Ferhat, düzenlenen düğün töreniyle dünya evine girdiler. Renkli görüntülerin yaşandığı düğün töreninde genç çiftlerin mutlulukları gözlerinden okundu. Yöresel müzik ziyafeti eşliğinde genç çiftler ve düğüne katılan davetliler gönüllerince eğlendi. Delice ve Ankara’da yapılan düğün, siyaset camiasından büyük ilgi gördü.

SEVENLERİ VE DOSTLARI YALNIZ BIRAKMADI

Düğüne katılan bürokrasi, siyası, sivil toplum kuruluş temsilcileri, kamu kurum il müdürleri, esnaf ve iş adamları ve çeşitli bölgelerden katılan aile yakınları, eş ve dostları Han ve Güvenbaş ailelerinin mutluluğuna ortak oldular. Sevenlerinin ve dostlarının bu mutlu günlerinde yalnız bırakmadığı düğün töreninde, her iki ailede misafirlerini kapıda karşılayarak hoş geldiniz temennisinde bulundular.

AİLELER FEDAKARLIKTAN KAÇINMADI

Bir baba olarak gururlu olduğunu belirten Ercan Han, her iki tarafından da genç çiftin mutluluğu için hiçbir fedakârlıktan kaçınmadıklarını ifade etti. Han,“Bu mutlu günümüzde bizleri onurlandıran, gururlandıran herkese sonsuz teşekkür ederiz. Kızım Elif Nur ile ve oğlumuz Ferhat’ın evliliklerinin ömür boyunca sağlık, huzur ve güzel şekilde geçmesini temenni ediyorum” dedi.

Bir 12 kişi görseli olabilir
han-jpg3.jpg

  • - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x