Yahşihan

Görülmemiş Olay ”Ölülere bile saygıları yok”

Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur, ‘’ Olayın Aslı Ne? programında Acısu Mezarlığı'na yönelik haciz konusuyla ilgili açıklamalarda bulundu. Acısu Mezarlığı'nda 33 alacaklının haczinin olduğunu ifade eden Başkan Sungur ''Hiç kimsenin endişesi olmasın haciz borcunu kaldıracağız'' dedi.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

ÖLÜLERE BİLE SAYGILARI YOK!
Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur, yaptığı açıklamada ”Bizim Acısu Mezarlığı’nın bulunduğu alanda 104 dönüm mezarlık alanımız var, Maalesefki 2019 ve 2024 arasındaki kendilerini çok başarılı buldukları ama bizim başarısız olduğunu sürekli söylediğimiz ve bugün ki durumdada ne kadar başarısız olduklarını ortaya koyan bir durum var, mezarlığımızın üzerinde 402.000 bin lira haciz var. Ölüye saygısı olmayanın dirisine saygısı olmaz diye 2019’da söyledikleri sözleri unutmamışlar, ölülere bile saygıları yok” dedi.

HACİZ BORCUNU KALDIRACAĞIZ
Geçmiş dönemde toplam 104 dönüm bir alanı Acısu Mezarlığı’na kazandırdıklarının altını çizen Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur ”Hiç kimsenin endişesi olmasın haciz borcunu kaldıracağız. Geçmiş dönemde toplam 104 dönüm bir alanı Acısu Mezarlığı’na kazandırdık. Borçlara karşılık gösterecek yer kalmamış ki mezarlığımızı borca karşılık göstermişler, bir parsel üzerinde 33 tane alacaklının haczi var” açıklamasında bulundu. Başkan Sungur, konuşmasının sonunda ilçenin emin ellerde olduğunu ve elimizden gelenin fazlasını yapma gayreti içerisindeyiz” dedi.

  • - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x