Kırıkkale

Genel Başkan Yılmaz ihtiyaç sahibi ailelerle buluştu

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Türk Kızılay Genel Başkanı Prof. Dr. Fatma Meriç Yılmaz Kırıkkale’ye bir dizi ziyaretlerde bulundu.

HABER: YAKUP ÖZCAN

Genel Başkan Prof.Dr. Fatma Meriç Yılmaz, Türk Kızılay Kırıkkale Şubesini ziyarette bulunarak, bir taraftan şube yöneticileriyle bir araya geldi, diğer taraftan Kızılay’ın yardım elini uzattığı ailelerle görüştü.

Yılmaz, Şube Başkanı Mustafa İşler, Yönetim Kurulu Üyeleri, Personeller, Kızılay Kadın Kolları, Genç Kızılay Gönüllüleri ve Kızılay’ın hayatına dokunduğu aileler ile bir araya geldi. Ziyarette Kızılay Şubesinin çalışmalar hakkında bilgi alan Genel Başkan Yılmaz, Kızılay’ın hayatına dokunduğu aileler ile yakından ilgilendi.

Yılmaz’a Kırıkkale Şube İşler tarafından yalnız yaşayan kişiler için açmış oldukları Ahşap Yakma kursunda eğitim alan kursiyerlerin yaptığı tabloyu hediye etti. Genel Başkan Yılmaz ailelerle sohbet ederek yardımların kesintisiz devam edeceğini, Kırıkkale şubesinin yaptığı çalışmaları takdirle karşıladığını söyledi.

Şube Başkanı İşler ziyaret ile ilgili değerlendirmelerde bulunarak, “Bugün Türk Kızılay Kırıkkale şubesi olarak Genel Başkanımız Prof. Dr. Fatma Meriç Yılmaz’ı şubemizde ağırladık. Şubemizin yaptığı ve yapacağı faaliyetleri anlatarak şubemizde açmış olduğumuz Prof. Dr. Fuat Sezgin Kütüphanesi, El-Cezeri bilim sınıfı, Kızılay Kıyafet, Hz. İdris el sanatları atölyesini, Kızılay Spor Kulübü ve kimsesizler için açılan Yalnız Değilsiniz çamaşır yıkama odasını gezerek şube çalışmalarımız hakkında bilgi aldı.  Genel Başkanımız Yılmaz Kırıkkale İl Merkezinin faaliyetleri tüm il merkezleri tarafından  takdirle yakından takip ettiklerini belirterek tebrik etti. Merhamet ve iyilik ordusunun hamisi, yöneticisi Yılmaz ile beraber daha sonra Hayatına dokunduğumuz kimsesizler,  Şube Yönetim Kurulu Genç Kızılay Gönüllüleri, Kızılay Kadın kolu, Kızılay Engelli birimi gönüllüleri ile birlikte bir araya gelerek samimi ve candan sohbet ettik. Ziyareti ile bizi, gönülülerimizi ve kimsesizlerimizi çok memnun eden Genel Başkanımıza teşekkür ediyoruz” ifadesini kullandı.

 

  • - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu