Manşet

Gece Saatlerinde Kaza Meydana Geldi

Kırıkkale'de elektrikli motosiklet ile otomobilin çarpıştığı kazada 4'ü çocuk 6 kişi yaralandı. Ambulansla hastaneye kaldırılan yaralılar tedavi altına alındı.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale’de elektrikli motosiklet ile otomobilin çarpıştığı kazada 4’ü çocuk 6 kişi yaralandı. Ambulansla hastaneye kaldırılan yaralılar tedavi altına alındı.
Alınan bilgiye göre kaza, Osmangazi Mahallesinde meydana geldi.Yabancı uyruklu A.N. idaresindeki 71 MA 0450 plakalı elektrikli motosiklet, Dede Korkut Caddesi’nde  A.K’nin kullandığı 06 MKT 09 plakalı otomobil ile çarpıştı.
Olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.Kazada yaralanan yabancı uyruklu motosiklet sürücü ile yanında bulunan 4’ü çocuk 5 yolcu yaralandı.Yaralılar, ambulanslarla kentteki çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.Çarpışmanın etkisiyle motosikletin römorkunda bulunan su dolu damacanalar yola savruldu.

2024/07/1721339680_03.jpg

  • - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x