Gündem

Evinize Hoş Geldiniz

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale’de Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı yurtlara kayıt yaptırmaya gelen öğrenciler ve velileri Kırıkkale Gençlik ve Spor İl Müdürü Hamza Güneş tarafından karşılandı.

HABER: YELİZ ERDEM

Türkiye’nin dört bir yanından Kırıkkale’ye üniversite eğitimi için gelen öğrenciler ve aileleri, yurtların girişlerinde gönüllü gençler ve personel tarafından tebessümle karşılandı. Öğrencilere yurt, gençlik ve spor hizmetleri hakkında bilgi veren kurum yetkilileri, yurtlara götürdükleri öğrencilerin kayıt işlemlerine yardımcı oldu.

Yurtlarda kayıt işlemlerinin ardından yerleştirilmeye başlayan öğrenciler, kendilerine gösterilen ilgi ve alakadan duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Kırıkkale Gençlik ve Spor İl Müdürü Hamza Güneş öğrenci ve ailelerini ziyaret ederek, “Yurtlarımıza kayıt yaptırmak için gelen öğrencilerimizin iş ve işlemlerini kolaylaştırmak için kurulan stantlarımız faaliyetlerine aralıksız devam ediyoruz. Öğrencilerimize eğitim öğretim hayatlarında başarılar dilerim. Evinize hoş geldiniz” dedi.

- Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu