Asayiş

Eşini Bıçaklayan Şahıs Tutuklandı

Yeni Mahalle’de eşiyle tartışan bir kişi, bıçakla eşini yaraladıktan sonra olay yerinden kaçtı. Ekiplerin mücadelesi sonrası şahıs tutuklandı.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Yeni Mahalle’de eşiyle tartışan bir kişi, bıçakla eşini yaraladıktan sonra olay yerinden kaçtı. Ekiplerin mücadelesi sonrası şahıs tutuklandı.

HASTANEYE KALDIRILDI

Kırıkkale’de yaşanan olayda, tartıştığı karısını bıçakla yaralayan zanlı tutuklandı. Yaralanan kadın hastaneye kaldırıldı ve hayati tehlikesi bulunmamaktadır. Zanlı, uzaklaştırma kararı olduğu tespit edildikten sonra gözaltına alındı ve adliyeye sevk edildi.Kırıkkale’de tartıştığı karısını bıçakla yaralayan zanlı tutuklandı.

HAKİMLİKÇE TUTUKLANDI

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre M.A, Yenimahalle Mahallesi’nde tartıştığı eşi D.G’yi bıçakla yaralayarak kaçtı. Hayati tehlikesi bulunmayan D.G, olay yerine gelen sağlık ekiplerince hastaneye kaldırıldı. Uzaklaştırma kararı olduğu belirlenen M.A, gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheli nöbetçi hakimlikçe tutuklandı

  • - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x