Yaşam

Eren Kazım’a Asker Kınası Yakıldı

Kırıkkale'nin tanınmış ailelerinden Şahin Pastahanesi'nin sahibi Kazım Şahin'in torunu, Fuat Şahin'in oğlu ve Ferhat Şahin'in yeğeni Eren Kazım Şahin, vatan borcunu ödemek için askerlik görevine başladı.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale’nin tanınmış ailelerinden Şahin Pastahanesi’nin sahibi Kazım Şahin’in torunu, Fuat Şahin’in oğlu ve Ferhat Şahin’in yeğeni Eren Kazım Şahin, vatan borcunu ödemek için askerlik görevine başladı. Eren Kazım Şahin’e, askere gitmeden önce ailesi ve arkadaşları tarafından coşkulu bir asker kınası düzenlendi.

Asker Kınası Coşkuyla Kutlandı

Eren Kazım Şahin’in askere gidişini kutlamak için ailesi ve arkadaşları bir araya geldi. Geleneksel asker kınası, duygusal anlara sahne oldu. Eren Kazım, ailesi ve sevdikleriyle birlikte bu özel günü coşkuyla kutladı.

Baba Fuat Şahin’in Gurur Dolu Sözleri

Eren Kazım’ın babası Fuat Şahin, duygularını şu sözlerle dile getirdi: “Ne mutlu bana ki evladımı askere gönderme şerefine nail oldum. Oğlumun vatan borcunu ödeyecek olmasından büyük gurur duyuyorum. Ailemizin bu geleneğini sürdürmek bizim için büyük bir onur.”

Aile ve Arkadaşlardan Destek

Kına gecesinde Eren Kazım Şahin’e destek olmak için ailesi ve yakın arkadaşları da hazır bulundu. Hep birlikte dualar edilip, güzel dileklerde bulunuldu. Eren Kazım, ailesinin ve sevdiklerinin bu destekleriyle moral buldu ve askerlik görevine büyük bir motivasyonla başladı.

Eren Kazım Şahin’e askerlik görevinde başarılar ve kolaylıklar diliyoruz. Kırıkkale, bu cesur evladını gururla uğurladı ve görevini en iyi şekilde yapacağına olan inancı tam. Vatanına hizmet edecek olan Eren Kazım Şahin’e ve tüm Mehmetçiklerimize sağ salim dönmelerini temenni ediyoruz.

Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

  • - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x