GündemManşet

Elmadağ Barut Fabrikası’nda Patlama: 1 Ölü

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Elmadağ ilçesinde bulunan Makine Kimya Endüstrisi Kurumu (MKEK) Barutsan Roket ve Patlayıcı Fabrikası’nda meydana gelen patlamada bir kişi hayatını kaybetti 4 kişi yaralandı.

PATLAMANIN SEBEBİ ‘YAKIT SIKIŞMASI’

Patlama sonucu fabrikada işçi olarak görev yapan Emre Özcan (33) ile 4 çalışan yaralandı. Özcan, sağlık ekiplerinin müdahalelerine rağmen olay yerinde hayatını kaybetti. Diğer yaralılar, Ankara’daki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Patlamanın, fabrikanın yakıt işleme merkezindeki varillerde bulunan yakıtın sıkışması sonucu meydana geldiği öne sürüldü.

VALİ TOPACA’DAN AÇIKLAMA

Ankara Valisi Ercan Topaca da kazayla ilgili açıklama yaparak “Makine Kimya Endüstrisi Kurumu’na bağlı Elmadağ Barut Fabrikası’nda meydana gelen iş kazasında, 1 işçimiz vefat etmiş ve 4 işçimiz de yaralanmıştır. Yaralılar hastanelere sevk edilmiştir. Kazanın nedeni ile ilgili adli ve idari çalışma başlatılmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur” ifadelerine yer verdi.

  • - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x