Asayiş

Düğünlerde Polis Uygulaması Yeniden Başlıyor

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Düğünlerde havaya silah atımının önüne geçmek amacıyla Kırıkkale’de geçtiğimiz yıllarda uygulanan düğün polisi uygulaması yeniden başlıyor.

HABER: TAHİR ERDEM

Kırıkkale İl Emniyet Müdürü Fahri Bulut şehirde görev yapan yerel ve ulusal basın mensuplarıyla bir araya geldi.

İl Emniyet Müdürü Bulut, yaz aylarının gelmesi ile birlikte sokak düğünü sayısının artmaya başladığına işaret ederek, düğünlerde yaşanan silah atımının önlemek amacıyla Emniyet Müdürlüğünün geçtiğimiz yıllarda başlayan ‘her düğüne bir polis’ uygulamasının devam edeceğini vurguladı.

İl Emniyet Müdürü Bulut düğün polisi uygulamasının devam edeceğini hatırlatarak, “Her sokak düğünlerinde polis görev yapacak. Düğünlerde silah atılmasına engel olmak için görev başında olacağız. Güvenlik konusunda üzerimize düşeni yapacağız. Çünkü düğünlerde havaya atılan mermi havada kalmıyor. Yorgun mermiler insanlarımıza isabet edebiliyor, aracımıza ya da evlerimize isabet edebiliyor. Sizin mutluluğunuz başkasının üzüntüsü olmasın. Havaya silah atımının son bulması için herkesi duyarlı olmaya davet ediyoruz” dedi.

  • - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu