KırıkkaleManşetYaşam

Dönerle kedi kurtarma operasyonu

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Ankara’dan, Kırıkkale’ye aracın motor bölümünde gelen yavru kedi, saklandığı yerden çıkarabilmek için köpek getirildi. Uzun uğraşlar sonucu bulunduğu alandan çıkarılan yavru kedi, bir işyerine sığındı. Ardından kedi, merdiven altında sıkıştırılarak yakalandı.
Seferber oldular
Ankara’dan Kırıkkale’ye gelen esnaf Haşim Şanlı’ın aracına giren yavru kedi, aracın motorunda yaklaşık 100 kilometre seyahat etti. Kırıkkale’nin Zafer Caddesi’nde park eden Şanlı, aracının içinden kedi sesi geldiğini fark etti. Bunun üzerine vatandaşlar, hayvanı çıkarmaya çalıştı. Kedinin çıkartılamayacağını anlayan Şanlı, çevredeki esnaflardan döner tavuk temin ederek, kediyi çıkartmak istedi. Aç olan kedi, dönerin kokusuna dayanamayarak motordan aşağıya indi. Bunun üzerine vatandaşlar, kediyi yakalamaya çalıştı. Korkan kedi, aynı yerde bulunan diğer aracın motoruna girdi.
3 saat sonra kurtarıldı
Motor bölümüne giren yavru kediyi, bir köpeğin getirilerek korkutup çıkartılmak istendi. Bu arada bölgeye gelen polis ekipleri de caddedeki trafik akışını bir süreliğine durdurarak, kedinin çıkarılmasına kolaylık sağladı. Vatandaşlar, yaklaşık 3 saat süren çalışmanın ardından hayvanı güçlükle araçtan indirdi. Yine korkan kedi bir işyerine kaçtı. Kedi en sonunda bir vatandaş tarafından yakalandı.
 
 

  • - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu