Sağlık

Diyetin En Eğlenceli Tarafı: Kahvaltı

Yaz sezonunun yaklaşması ile herkes fazla kilolarından kurtulma peşine düşmeye başlar. Bunun da en sağlıklı ve kısa yolu kuşkusuz diyet yapmaktır.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Yaz sezonunun yaklaşması ile herkes fazla kilolarından kurtulma peşine düşmeye başlar. Bunun da en sağlıklı ve kısa yolu kuşkusuz diyet yapmaktır. Ancak yemek yemeyi sevdiği için kilo alan insanların, diyet yapmayı sevmesi beklenemez. İşte bunda diyet programının önemi büyüktür. Öyle diyetler var ki aç kalmaya vaktiniz olmuyor, hem sağlıklı beslenip hem tok kalıp hem de kilo verebiliyorsunuz.

Diyet Nedir?

Diyet deyince herkesin aklına öncelikle aç kalmak ve sevilmeyen lezzetsiz yiyecekleri yemek gelir. Aslında bilinçli diyetisyenler tarafından hazırlanan diyet listeleri hiç de öyle değildir. Ana öğünler ve ara öğünler ile danışanlar hiç aç kalmaz ve bilinçli bir şekilde kilo verirler.

Özellikle şok diyet şeklinde uygulanılan tek tip beslenmeler ve uzun süre aç kalmalar oldukça sağlıksızdır ve bu yöntem bırakıldığında ani kilo artışı tekrarlanır. Siz de doğru diyetisyenlerden kendinize uygun diyet listesini almak ve aç kalmadan sağlıklı kilo vermek istiyorsanız Saf Diyet web sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

Diyet Kahvaltı Nasıl Olmalıdır?

Klasik bir diyet kahvaltı bol yeşillik, belirli bir miktar zeytin ve peynir, bol salatalık ve bir haşlanmış yumurta içerir. Ancak damak tadına göre yulaf ve meyve kuruları gibi alternatif kahvaltılar da elbette mecburdur. Saf diyet olarak diyet listelerini kişiye özel hazırladığımız için beslenme tercihine uygun diyet çeşitleri belirlenmektedir.

Sezgisel Beslenme Nedir?

Sezgisel beslenme bedeninizdeki sinyalleri dinleyerek ona göre beslenmektir. Katı diyet sisteminden farklıdır. Yemeklerin iyi ya da kötü olarak ayrılmaması ve diyet mantığından uzak olarak tamamen fiziksel açlığa göre beslenmeye yönelmeyi amaçlar.

  • - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x