GündemManşetSağlık

Diş Hekimliği Fakültesi’ne Erdemir atandı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. İ. Erhan Gelgör’ün yerine Yüksek Öğretim Kurumu tarafından Prof. Dr. Ali Erdemir’in atanması dolayısıyla Diş Hekimliği Fakültesi dekanlık makamında devir teslim töreni gerçekleştirildi.
“DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTEMİZ HARİKALAR YARATIYOR”
Düzenlenen törene Rektör Prof. Dr. Ekrem Yıldız, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Osman Çağlayan ve Prof. Dr. Hakan Kocamış, bölüm başkanları, öğretim üyeleri ve idari personel katıldı. Prof. Dr. İ. Erhan Gelgör’ün uzun zamandır dekanlığı vekaleten başarılı bir şekilde yürüttüğünü dile getiren Rektör Prof. Dr. Yıldız, “Kendisine başarılı çalışmalarından ötürü Üniversitemiz adına teşekkür ediyorum.  Diş Hekimliği fakültemiz olumsuz bina koşullarına rağmen harikalar yaratıyor. Hem hasta sayısı hem de yaptığı işlerin kalitesinden ötürü oldukça başarılı işler yapıyor. Allah izin verirse 2016’nın ilk altı ayında yeni binamıza geçmek için çalışıyoruz. İnşallah daha geniş, konforlu ve daha donanımlı olacak olan yeni binamızda yine siz hocalarımızla beraber başarılı işler yapmak nasip olur. Bu zor yöneticilik görevindeki çalışmalarından ötürü Prof. Dr. İ. Erhan Gelgör hocamıza tekrar teşekkür ediyorum ve yeni dekanımız Prof. Dr. Ali Erdemir’e  yeni görevinde başarılar diliyorum” dedi.
“BİZLER BİRLİKTE ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”
Diş Hekimliği Fakültesi’nin kuruluşundan bu yana üniversitede hizmet vermekten mutluluk duyduğunu ifade eden  Prof. Dr. İ. Erhan Gelgör, “Burada hizmet vermek için  bir sözümüz var. Bu sözü hiç unutmayacağım ve desteklerimi hiçbir zaman sizlerden esirgemeyeceğim. Prof. Dr. Ali Erdemir hocam bu göreve oldukça layık birisi. Bizler birlikte çalışmaya devam edeceğiz. Yeni görevinde kendisine başarılar diliyorum ve hepinize çok teşekkür ediyorum.” dedi.
“FAKÜLTEMİZİ DAHA İYİ YERLERE GETİRMEYE ÇALIŞACAĞIZ”
Prof. Dr. İ. Erhan Gelgör’ün ardından konuşma yapan Prof. Dr. Ali Erdemir, 2004 yılında bu binaya geldiklerini ve  başlangıçta elverişsiz olan bir binada bir şeyler yapmaya çalışarak bugünlere geldiklerini belirtti. Prof. Dr. Erdemir; “2010 yılında Prof. Dr. Abdülkadir Şengül hoca ve rektörümüz sayesinde fakültemiz atağa geçti. İnşallah daha iyi yerlere getirmeye çalışacağız. Hasta konusunda bir problemimiz yok, yer konusundaki problemimizi de aşacağız. Ben Eğitim konusuna eğilip üniversitemizin daha çok sesini duyurmak istiyorum. Yüksek lisans ve doktora olarak daha çok tercih edilen bir üniversite olup Diş Hekimliği Uzmanlık Sınavındaki başarımızı öğretim üyelerimiz ile birlikte artırmak istiyorum.” dedi. Tören toplu resim çekilmesinin ardından sona erdi.
 
 

  • - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
1 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
vatandas
vatandas
17 Kasım 2014 21:21

dis curugu nedeniyle kirikkale dis hastanesine gittik, kanal tedavisi dendi, hastanede kanal tedavisi yapan tek bir dr varmis, ona gittik , bakti bu diselere asla kanal tedavisi yapilmaz cekilecek dedi, soyadi bilir mis, soyadim bilir diye dedi hep cekilecek disleri bana gonderiyorlar dedi.Neyse ayni hastanede soyadi Acikgoz olan dr disin birini cekti, dise soyle bir baktim dis sapasaglam yani cekilmeyip tedavi edilebilir durumda, disi istedim soyadi acikgoz olan dr vermedi, hastane kurallarina aykirmis dis verilmezmis , tabi bu acikgoz dr a inanmadim, hastane mudurune ciktim olayi anlattim dis verilir niye verilmemis dedi,ama olan dise olmustu bir kere. obur disi cektirmedim dis hastanesine gitmedim, dis hekimligi fakultesine gittik, ordada filme baktilar cekilmesi lazim dedi bi kadin dr , cok bilmis , oranin sorumlusumuymus neymis, cekilecek dendi, bir kac gun sonar tekrar gittim o kadin dr yoktu orta yaslica bir dr vardi hoca oldugunu ona bi sor dediler, yanina gittim koltugunda bir hastasi vardi, zamanim yok dedi , ogrenci bir kiz cagirdi bu hastanin kanal tedavisini yap dedi, korka korka oturduk, ama disi kaybetmek de istemiyoruz. Kizcagiz ugrasti yapti disi ,obur cekilen disi bosu bosuna kaybettik, o dis hastanesindeki kanalci dr. bilir ve cekici dr acikgoz yuzunden. Bu diside kaybedecektik o dis hastanesindeki kanal bolumunden sorumlu bayan dr yuzunden adi sefikamiydi neydi. Isini iyi yapmayan kimseye hakkimi helal etmiyorum.Dis fakultesine basarilar diliyorum.

Başa dön tuşu