Kırıkkale

Direksiyon Usta Öğreticiliği Kursu Açılacak

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Sürücü Kursları İşverenleri Sendikası Kırıkkale İl Temsilcisi Ömer Ayçiçek Halk Eğitim Müdürlüğü bünyesinde sürücü kurslarının katılımıyla Direksiyon Usta Öğreticiliği kursunun açılmasını planlandıklarını söyledi.

HABER: YAKUP ÖZCAN

Kırıkkale İl Temsilcisi Ömer Ayçiçek Kırıkkale’de faaliyette bulunan sürücü kurslarının Direksiyon Usta Öğreticiliği açığını kapatmak ve sürücü eğitiminin çıtasını biraz daha yükseltmek amacıyla Direksiyon Usta Öğreticiliği kursunun açılmak istediklerini belirtti.

Ayçiçek, müracaat edecek direksiyon usta öğretici olarak kursiyerlere eğitim verecekleri için doğal olarak araç kullanma kabiliyetlerinin çok iyi olması ve direksiyon usta öğretici olmalarına engel herhangi bir durumlarının bulunmaması gerektiğini söyledi.

Ayçiçek müracaat etmek isteyenlerin ehliyet, nüfus cüzdanı, diploma ve 2 adet resim ile ön müracaat başvurusunda bulunmaları gerektiğini söyledi.

Ayçiçek, Müracaatların şahsen Gürler Mahallesi 688. Sokak No: 6 Kat: 2/3 (Şalida Sürücü Kursu) adresindeki Sürücü Kursları İşverenleri Sendikası Kırıkkale İl Temsilciliği adresine yapılması gerektiğini vurguladı.

Bu kurslara iştirak ederek Usta Öğreticilik sertifikası almaya hak kazananlar sürücü kursları bünyesinde –anlaşarak, seçme usulü ile değerlendirilerek- istihdam edilecek. Tercihen en az lise mezunu olmak ve 3 yıllık sürücü belgesine sahip olmak şartı aranıyor.

  • - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu