Delice

Delice’nin Köylerinin Sorunları Çözülüyor

Delice Kaymakamı Mehmet Melih Dalan, İl Genel Meclis Üyesi Onur Şencan ve beraberindeki köy muhtarlarından köylerde yürütülen hizmetler ile ilgili bilgi aldı.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Delice Kaymakamı Mehmet Melih Dalan, İl Genel Meclis Üyesi Onur Şencan ve beraberindeki köy muhtarlarından köylerde yürütülen hizmetler ile ilgili bilgi aldı.

ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİ ALDI

Kırıkkale’nin Delice İlçesinde bulunan köylerin sorunlarının çözümü amacıyla çalışmalar devam ediyor. Delice Kaymakamı Mehmet Melih Dalan, İl Genel Meclis Üyesi Onur Şencan ve beraberindeki köy muhtarlarından köylerde yürütülen hizmetler ile ilgili bilgi aldı. Delice ve köylerinin sorunlarının çözümü noktasında ellerinden gelen gayreti göstereceklerini vurgulayan Kaymakam Dalan, imkanlar dahilinde önemli çalışmalara imza attıklarını dile getirdi.

BÜTÜN İMKANLARIMIZLA SAHADAYIZ

Delice Belediye Başkanı Yılmaz Uyan başta olmak üzere bütün Delice halkıyla birlikte önemli çalışmalara imza atmak için çalışma gerçekleştirdiklerini dile getiren Dalan, “Kırıkkale Valiliğimiz himayesinde bütün imkanlarımızı köylerimiz için kullanıyoruz. İnşallah bütün köylerimizin sorunlarını çözmek ve taleplerini yerine getirmek istiyoruz. Hep birlikte sorunları her alanda çözülmüş köylerimizin olması bizleri de son derece mutlu edecektir” dedi.

  • - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x