Delice

Delice’nin İlçesinde Kilit Parke Çalışması

Delice ilçesinde mahalle aralarında kilit parke çalışmaları devam ediyor. Delice Belediye Başkanı Yılmaz Uyan, "Delice için var gücümüzle çalışacağız" dedi.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Delice ilçesinde mahalle aralarında kilit parke çalışmaları devam ediyor. Delice Belediye Başkanı Yılmaz Uyan, “Delice için var gücümüzle çalışacağız” dedi.

YOL ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Delice ilçesinde mahalle aralarında kilit parke çalışmaları devam ediyor. Delice Belediye Başkanı Yılmaz Uyan, “Delice için var gücümüzle çalışacağız. Fatih mahallemizde kilitparke yol çalışmamıza devam ediyoruz.
Fatih mahallemizde kilitparke yol çalışmamıza devam ediyoruz” dedi.

DİĞER MAHALLELERE YAYILACAK

Sosyal, kültürel ve turizm alanında gerekli çalışmaları yaptıklarını vurgulayan Başkan Uyan, “İlçemizin daha da yaşanabilir bir hale gelmesi için elimizden gelen çalışmayı yapıyoruz” şeklinde konuştu. Uyan, ilçenin gelişmesi için var güçleriyle çalıştıklarını ve Fatih Mahallesi’nde başlayan kilit parke yol çalışmalarının diğer mahallelere de yayılacağını açıkladı. Mahalle aralarının kilit parke ile döşenmesi projesi ile ilçe sakinlerinin daha konforlu bir yaşam sürmesi hedefleniyor.

  • - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x