Delice

Delice’de Seçim Vaadi Krizi Vatandaş Belediye’nin Çatısına Çıktı

Kırıkkale'nin Delice ilçesinde yerel seçimler öncesinde büyük vaatlerde bulunan AK Parti Belediye Başkanı Yılmaz Uyan, verdiği sözleri tutmadığı gerekçesiyle sert eleştirilerin hedefi oldu.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale’nin Delice ilçesinde yerel seçimler öncesinde büyük vaatlerde bulunan AK Parti Belediye Başkanı Yılmaz Uyan, verdiği sözleri tutmadığı gerekçesiyle sert eleştirilerin hedefi oldu.

DELİCE’DE SEÇİM VAADİ KRİZİ :BELEDİYE BAŞKANI YILMAZ UYAN’A SERT TEPKİLER
Seçim döneminde, belediye başkanı seçildiği takdirde kadrolu işe alacağını belirttiği A.Ö isimli vatandaş, seçimlerin üzerinden beş ay geçmesine rağmen bu sözün tutulmaması üzerine umutsuzluğa kapıldı ve Delice Belediyesi’nin çatısına çıkarak intihar girişiminde bulundu.Olay yerine hızla çok sayıda güvenlik ve sağlık ekibi sevk edildi. Belediye çatısına çıkan A.Ö, yeniden iş sözü verilmesiyle intihar girişiminden vazgeçirildi. Bu olay, ilçede büyük bir yankı uyandırırken, Yılmaz Uyan’a yönelik tepkiler giderek artıyor.

DELİCE’DE TARİHİNDE YILMAZ UYAN İLE İLKLER YAŞANIYOR
Delice gibi sakinliğiyle bilinen bir ilçede, böylesi dramatik olayların yaşanması halk arasında endişe yaratırken, Yılmaz Uyan’ın başkanlık süresince daha ne gibi “ilklerin” yaşanacağı merak konusu. Uyan’ın verdiği vaatleri yerine getirmemesi, yalnızca Ahmet Öncar gibi bireylerin değil, tüm Delice halkının güvenini sarsıyor. Belediye başkanına karşı artan bu tepkiler, Uyan’ın yönetimindeki belirsizlikleri ve sorumluluklarını sorgulatıyor.

NURİ YORULMAZ OLAYI AYRI BİR MUAMMA 
Bu krizin bir diğer boyutu ise AK Parti’den Delice Belediye Başkan Aday Adayı olan ve belediyede çalışırken istifa eden Nuri Yorulmaz’ın, beş aydır işe iadesinin yapılmaması. Bu durum, Delice’de AK Parti’ye oy veren vatandaşları şaşkınlığa uğratıyor. Seçim öncesinde büyük umutlarla destek verdikleri başkanın, vaatlerini yerine getirmemesi ve parti içindeki bu belirsizlik, seçmenlerde hayal kırıklığı yaratıyor.

Deliceliler, Yılmaz Uyan’ın verdiği sözleri tutmadığını belirterek, başkanlık süresince Delice ilçesinde yaşanacak olası diğer olumsuzluklar konusunda da endişeli. Halk, Yılmaz Uyan’a verdikleri desteği gözden geçirmeye başlarken, başkanın bu duruma nasıl bir yanıt vereceği ise merakla bekleniyor

  • - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
1 1 vote
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x