Delice

Delice Belediyesi’nden Örrnek Uygulama

Delice İlçesinde, 70 kişilik belediye misafirhanesi kız yurdunda şehit aileleri ve gazilerin birinci derece yakınlarından hiçbir ücret alınmayacak. Depremzede öğrencilere ise yüzde 50 indirim uygulanacak.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Delice İlçesinde, 70 kişilik belediye misafirhanesi kız yurdunda şehit aileleri ve gazilerin birinci derece yakınlarından hiçbir ücret alınmayacak. Depremzede öğrencilere ise yüzde 50 indirim uygulanacak.

DEPREMZEDE AİLELERE YÜZDE 50 İNDİRİM

2024-2025 akademik eğitim ve öğretim döneminin başlamasına sayılı günler kala, Delice Belediye Başkanı Yılmaz Uyan, örnek bir çalışmaya imza attı. Başkanlık görevine geldiği günden itibaren vatandaş odaklı hizmetlerini sürdüren Uyan, üniversite öğrencileri için örnek bir uygulamaya imza attı. Üniversite tercihlerinin açıklanmasının ardından, Başkan Uyan’ın duyurduğu yeni kararlar, eğitimde fırsat eşitliği ve sosyal sorumluluğa verdiği önemi gözler önüne seriyor.

ŞEHİT VE GAZİ AİLELERİNE ÜCRETSİZ

Başkan Uyan, Delice Belediyesi misafirhanesi 70 kişi kapasiteli kız yurdunda, şehit ve gazilerin birinci derece yakınlarından hiçbir ücret alınmayacağını açıklayan Uyan, ayrıca depremzede öğrencilere ve aynı aileden iki kişinin üniversitede okuduğu durumlarda yüzde 50 indirim uygulanacağını duyurdu. Delice ilçesi, Kırıkkale Üniversitesi Meslek Yüksekokulu bünyesinde birçok önemli bölüme ev sahipliği yapıyor.

VATANDAŞLARIN TAKDİRİNİ TOPLUYOR

Öğrenciler, Bitkisel ve Hayvansal Üretim, Bağcılık ve Bitki Koruma, Laborant ve Veteriner Sağlık, Sosyal Hizmetler gibi alanlarda eğitim görme imkanı buluyor. Başkan Uyan’ın bu adımı, hem ilçedeki eğitim fırsatlarını genişletiyor hem de sosyal sorumluluk bilincini güçlendiriyor. Uyan, aldığı bu kararla Kırıkkale genelinde geniş bir kesimin takdirini kazanmaya devam ediyor.

ÖNEMLİ ÇALIŞMALARA İMZA ATIYOR

Delice Belediye Başkanı Avukat Yılmaz Uyan, seçildiği günden bu yana güler yüzü hem de kamu kurumlarıyla kurduğu güçlü ilişkilerle taraflı tarafsız herkesin takdirini toplamaya devam ediyor. AK Parti Genel Merkezi’nde de adından sıkça söz ettiren Başkan Uyan, son kararıyla bir kez daha dikkatleri üzerine çekti.

  • - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x