EğitimGündemManşet

Delegasyonlara hoş geldiniz resepsiyonu

Otomatik taslak - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Otomatik taslak - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

 

Portekiz Santa Maria da Feira Eğitimden Sorumlu Belediye Başkan Yardımcısı Cristina Tenreiro Türk, İtalyan ve Leton delegasyonlara hoş geldiniz resepsiyonu düzenledi.

 

KIRIKKALE’DEN KATILIM OLDU

Düzenlenen toplantıya, Kırıkkale Milli Eğitim Müdürlüğünü temsilen Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Adnan Şener, Ar-Ge Şube Müdürü Hatice Şap, Projenin Koordinatörü Mustafa Can Hiçyılmaz ve projede görevli iki öğretmen katıldı. Proje açılış toplantısına başkanlık eden ve ülkelerin 2 yıllık süreçte yapması gereken görevleri belirleyen ve bunları ülkeler arasında paylaştıran proje koordinatörü Hiçyılmaz, projenin genel süreçlerini, Erasmus + kurallarını ve eTwinning sisteminde projenin nasıl yürütüleceği ile ilgili bilgileri proje ortağı kurumlardan gelen personellere anlattı.

 

BİLGİLENDİRME YAPILDI

Ayrıca, koordinatör Proje logosunu ve proje web sayfasını katılımcılara anlatarak bilgilendirmelerde bulundu. Proje kapsamında ilimizde ve diğer proje ortağı ülkelerde öğrencilerin madde, alkol ve sigara gibi kötü alışkanlıklardan kurtulmaları için yapılacak çalışmalar üzerinde fikir birliğine bağlanarak, ilimizde bu yönde başarılı bir rehberlik sistemi kurulmasına karar verildi. Projenin pilot okullarından birisinde ise çalışma ziyareti düzenlendi, okul hakkında bilgi alan delegasyonlar fikir alış verişinde bulundu. Ayrıca ülkemizi temsilen giden ekibimiz, ülkemizi ve kültürümüzü yabancı öğrencilere ve öğretmenlere en iyi şekilde tanıtarak ülkemize döndüler.

Otomatik taslak - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x