Manşet

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın İftarında Bir Kırıkkaleli

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Sergi Salonu’nda emekçilerle düzenlenen iftar programına katıldı. Kadir Gecesi’nin coşkuyla idrak edildiği bu özel gecede, Kırıkkale’den başarılı iş insanı Yıldız Delice de yer aldı.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Sergi Salonu’nda emekçilerle düzenlenen iftar programına katıldı. Kadir Gecesi’nin coşkuyla idrak edildiği bu özel gecede, Kırıkkale’den başarılı iş insanı Yıldız Delice de yer aldı.

BAŞARI HİKAYESİ

Restoran işletmeciliğinde önemli bir başarı hikâyesine imza atan Yıldız Delice, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın masasında oturarak hayat hikâyesini paylaştı. Yıllardır iş dünyasında istihdam sağlayan ve “Ahilik” geleneğini yaşatan Delice, sektördeki 25. yılını geride bırakmış bir isim. Özellikle ihtiyaç sahiplerine yönelik “Askıda Yemek” uygulamasıyla geniş kesimlerin takdirini kazanan Delice, pek çok okulda başarı hikâyesiyle gençlere ilham veren bir isim olarak biliniyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, yaptığı konuşmada bu anlamlı gecede milletin birliği ve beraberliğinin önemine vurgu yaparken, Ramazan Bayramı’nın da tüm İslam Alemine hayırlar getirmesini temenni etti. Programa SGK Kırıkkale İl Müdürü Hüseyin Akturan’da katıldı.

  • Otomatik taslak - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
- Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x