Siyaset

Cumhur ittifakı ortakları bir araya geldi

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale’de Cumhur ittifakı ortakları bir araya geldi. Burada yapılan görüşmelerde Türkiye Yüzyılı için çalışmalarını sürdüreceklerini vurguladılar.  

HABER: YELİZ ERDEM

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kırıkkale Milletvekili Av. Halil Öztürk, İl Başkanı Murat Abalı, Merkez İlçe Başkanı Faruk Akbulut ve partililer bugün Cumhur ittifakı ortakları AK Parti Kırıkkale İl Başkanlığını ziyaret etti. AK Parti İl Başkanı Engin Pehlivanlı tarafından karşılanın MHP’liler bir süre görüşerek, sohbet ettiler.

Yapılan görüşmenin sonunda AK Parti İl Başkanı Pehlivanlı, “Cumhur ittifakı ortağımız Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale Milletvekilimiz Halil Öztürk, İl Başkanı Murat Abalı, Merkez İlçe Başkanı Faruk Akbulut ve kıymetli parti mensuplarına ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Ülkemizin teminatı Cumhur İttifakımızın mensupları olarak ilimiz de büyük bir uyum içerisinde Türkiye Yüzyılı için çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

  • - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu