Manşet

Çiğdem Açıkyıldız Kazel Asaleten Atandı

Kırıkkale Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'nde 21 Aralık 2023 tarihinden bu yana vekaleten başarıyla görev yapan Çiğdem Açıkyıldız Kazel, kadrolu müdür olarak atandı.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’nde Yeni Bir Dönem Başlıyor

Kırıkkale Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’nde 21 Aralık 2023 tarihinden bu yana vekaleten başarıyla görev yapan Çiğdem Açıkyıldız Kazel, kadrolu müdür olarak atandı. Bu önemli gelişme, Kırıkkale’nin sosyal hizmetler alanında uzun yıllar başarılı projelere imza atacağının bir göstergesi olarak değerlendiriliyor.

ASALETEN ATANDI

Çiğdem Açıkyıldız Kazel, vekaleten yürüttüğü görev süresince gösterdiği üstün başarı ve özveri ile dikkat çekti. Kendisinin il müdürlüğüne atanması, Kırıkkale’nin sosyal hizmetler alanındaki ihtiyaçlarına daha etkin çözümler üreteceğine olan inancımızı pekiştiriyor.

8 YILDA 7 MÜDÜR DEĞİŞMİŞTİ

Son 8 yılda 7 müdür değişen ve genellikle vekâlet ile yönetilen Kırıkkale Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, nihayet kadrolu bir müdüre kavuştu. 2016 yılından bu yana ilk kez kadrolu bir müdürün atanması, kurumun kurumsal yapısını güçlendirecek ve hizmet kalitesini artıracaktır. Çiğdem Açıkyıldız Kazel’in liderliğinde, Kırıkkale’nin sosyal hizmetler alanında önemli adımlar atacağına ve toplumun her kesimine fayda sağlayacak projeler hayata geçireceğine olan inancımız tam.

Çiğdem Açıkyıldız Kazel’e yeni görevinde başarılar diliyor, Kırıkkale’ye uzun yıllar boyunca başarılı hizmetler yapacağına inanıyoruz.

  • - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x