Siyaset

CHP’li Başkan Bozdağ yeniden aday olduğunu açıkladı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

CHP Kırıkkale İl Başkanı Onur Yüksel Bozdağ, 8 Şubat’ta gerçekleşecek CHP Kırıkkale İl Kongresinde yeniden aday olduğunu açıkladı.

HABER: TAHİR ERDEM

CHP İl Başkanı Bozdağ, CHP İl Başkanlığında ilçe başkanları ve üyelerinin katılımıyla basın toplantısı düzenledi. Hafta sonu gerçekleşecek il kongresinde, yeniden aday olduğunu açıklayan Bozdağ, genel kurulda 218 delegenin oy kullanacağını açıkladı.

Bozdağ, “Birlik beraberlik içerisinde aynı bu zamanda olduğu gibi 8 Ekim’de kongre salonunda da herkes üzerine düşeni mutlaka yapacaktır. Buradan ben çok net bir şey söyleyeyim, kimin tercihi ne olursa olsun hangi arkadaşımız bu kongreyi kazanırsa kazansın hepimiz yine bu bina içerisinde, bu duvar içerisinde ve dahi sokakta hep birlikte olacağız. Ben bu duygu ve düşüncelerle aday olduğumu, 8 Ekim’de kendimi sizlerin takdirine sunacağımı söylemek istiyorum. Hepinizden destek bekliyorum. Bu kadro başarılı oldu. Bu kadro partiyi bir arada tuttu. Bu kadro kavga etmedi, kavga ettirmedi. Dolayısıyla yeni dönemde de kavgasız bir ortamda bu partiyi başarıya taşıyacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

- Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu