Delice

Çerikli’de Yıllardır Atıl Duran Park Yeniden Hizmete Açıldı

Kırıkkale’nin şirin kasabası Çerikli’de tarihi görünümü bulunan Saat Kulesi’nde vatandaşlar, güzel bir nostalji yaşıyor.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

ÖZEL HABER-ÇERİKLİ KASABASI

Çerikli Kasabasında Merhmum Belediye Başkanı Ömer Sakarya tarafından yaptırlan yine merhum Çerikli Belediye Başkanlarından Kadir Kılıçkaya’nın ismi verilen park yıllardır atıl bir vaziyette duruyordu. Çerikli Belediye Başkanı Erkan Çağlar’ın talimatları ile atıl park hizmete açıldı.

BİRLİKTE İNANDIK, BİRLİKTE BAŞARDIK
Çerikli Belediye Başkanı Erkan Çağlar, “Kasabamız Saat kulesi içerisinde Merhum Belediye Başkanlarımızdan Kadir Kılıçkaya Parkımız yıllarca atıl vaziyette duruyordu.Çerikli Belediyesi olarak kısa sürede parkımızda tadilat ve tamirat yaparak vatandaşlarımıza aile ve misafirleri ile oturacağı bir mekan haline getirdik. İçerisinde dondurma ve soğuk İçecekler bulununan parkımız vatandaşlarımıza hizmet vermektedir. Daha güzel bir Çerikli için canla başla hizmet’e devam inşallah.” ifadelerini kullandı.

VATANDAŞLAR TEŞEKKÜR ETTİ
Çerikilili vatandaşlar yıllardır kapalı ve atıl bir durumda bırakılan Kadir Kılıçkaya Saat Kulesi parkının hizmete açılmasını sağlayan Belediye Başkanımız Erkan Çağlar’a teşekkür ederiz. ifadelerini kullandılar.

GÜNÜN YORGUNULUĞU PARKTA GİDERİYORLAR
Günün yorgunluğunu Belediye tarafından hizmet verilen parkta, çeşit çeşit dondurmanın yanında soğuk içeceklerde giderirken,Çeriklili vatandaşların yanı sıra diğer illerden araçlarıyla geçen vatandaşlarda parkta dinlemek için mola veriyor.Dev çınarların bulunduğu parkta, 7’den 70’de herkesimden insan bulunuyor. Çocukların cıvıltıları içinde aileler, huzuru ve mutluluğu bir arada yaşıyor.

  • - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Average
5 Based On 1
Subscribe
Bildir

guest
1 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Anonim
Anonim
24 Haziran 2024 14:31

Saat kulesini kadir kılıçkaya yaptı

Başa dön tuşu
1
0
Would love your thoughts, please comment.x