Delice

Çerikli’de iki mahalle birbirine bağlanacak

Çerikli Kasabası’nda, sorunlar ve talepler çözüm buluyor. Belediye Başkanı Erkan Çağlar ve ekibinin hummalı mücadelesiyle Yerli Kent Mahallesi ile Yeni Mahalle'yi birbirine bağlanacak.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Çerikli Kasabası’nda, sorunlar ve talepler çözüm buluyor. Belediye Başkanı Erkan Çağlar ve ekibinin hummalı mücadelesiyle Yerli Kent Mahallesi ile Yeni Mahalle’yi birbirine bağlanacak.

BAŞKAN ÇAĞLAR, ÇALIŞMALARI İNCELEDİ

Çerikli Kasabası’nda Yerli Kent Mahallesi ile Yeni Mahalle’yi birbirine bağlayacak olan köprünün çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Çerikli Belediye Başkanı Erkan Çağlar, köprü çalışmalarını yerinde inceleyerek emekçi çalışanları ziyaret etti ve onlara kolaylıklar diledi. Başkan Çağlar, “Çerikli’miz için imkanları zorluyor ve mesaimizin tamamını Çerikli’mize ayırıyoruz. Hemşehrilerimizin destekleri ve duaları ile daha yaşanılabilir bir Çerikli için canla başla çalışıyoruz” dedi.

delice-jpg2.jpgBÖLGE HALKININ HAYATINI KOLAYLAŞTIRACAK

Vatandaş odaklı her alanda çalışma yaptıklarını vurgulayan Çağlar, “Köprü çalışmasının tamamlanmasıyla, Yerli Kent Mahallesi ve Yeni Mahalle arasında ulaşım daha kolay ve hızlı hale gelecek” dedi. Çağlar, bu projenin Çerikli’nin gelişimine büyük katkı sağlayacağını ve ilçe halkının yaşam kalitesini artıracağını vurguladı. Çerikli halkının destek ve dualarıyla, belediye ekipleri gece gündüz demeden çalışmalara devam ediyor. Köprünün tamamlanması, Çerikli’nin alt yapı projelerinde önemli bir adım olacak ve bölge sakinlerinin hayatını kolaylaştıracak.

  • - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x