Delice

Çerikli’de Acı Su Köprüsü Çalışmaları Hızla Devam Ediyor

Çerikli Belediye Başkanı Erkan Çağlar, Bugday Pazarı, Sebze Pazarı, TMO ve Herekli Çongar Köyü'ne geçiş güzergahında yer alan Acı Su Köprüsü çalışmaları hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Köprü çalışmalarının ivedi bir şekilde devam ettiğini belirten Çağlar, projeye destek veren ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Çerikli Belediye Başkanı Erkan Çağlar, Bugday Pazarı, Sebze Pazarı, TMO ve Herekli Çongar Köyü’ne geçiş güzergahında yer alan Acı Su Köprüsü çalışmaları hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Köprü çalışmalarının ivedi bir şekilde devam ettiğini belirten Çağlar, projeye destek veren ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

Başkan Çağlar, özellikle Kıymetli Milletvekili Av. Halil Öztürk’e kasaba adına ve şahsı adına minnettarlığını dile getirdi. Çağlar, “Sayın Halil Öztürk, kasabamız için gerçekten büyük bir fedakarlık ve özveri gösterdi. Onun vizyoner bakışı ve kararlı duruşu sayesinde bu proje hayata geçti. Halil Öztürk, sadece bölgemizin değil, ülkemizin de kalkınması için canla başla çalışan bir liderdir” ifadelerini kullandı.

Bir 1 kişi görseli olabilirÇağlar, Halil Öztürk’ün desteği olmadan bu projenin bu kadar hızlı ilerleyemeyeceğini vurgulayarak, “Sayın vekilimiz, bölge halkının ihtiyaçlarına duyarlılığı ve sorunların çözümü konusundaki kararlılığı ile örnek bir devlet adamıdır. Onun sayesinde Acı Su Köprüsü projesi büyük bir hızla ilerliyor ve kısa zamanda tamamlanacak” dedi.

Acı Su Köprüsü çalışmaları, bölgedeki ulaşımı büyük ölçüde kolaylaştıracak ve yerel ekonomiye olumlu katkılar sağlayacak. Başkan Çağlar, çalışmaların en kısa sürede tamamlanarak hizmete açılacağını umut ettiklerini belirtti.

  • - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x