Manşet

Çerikli Belediye Başkanı Çağlar,Milletvekili Öztürk’e Teşekkür Etti

31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilen seçimlerle birlikte göreve geldiğimiz günden itibaren Çerikli beldemiz için Sayın Vekilimiz Halil Öztürk beyefendi ile birlikte el ele gönül gönüle kaderdaşlık anlayışıyla canla başla çalışıyoruz. Biz söz vermiştik: Çerikli görmediği hizmeti görecek.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Çerikli’de Hizmet Atağı: Halil Öztürk’ün Katkılarıyla Beldemiz İhya Ediliyor

31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilen seçimlerle birlikte göreve geldiğimiz günden itibaren Çerikli beldemiz için Sayın Vekilimiz Halil Öztürk beyefendi ile birlikte el ele gönül gönüle kaderdaşlık anlayışıyla canla başla çalışıyoruz. Biz söz vermiştik: Çerikli görmediği hizmeti görecek. Çerikli eserlerle, hizmetlerle donatılacak. Çerikli’yi hizmet belediyeciliği ile tanıştıracağız demiştik. Sözümüzdeyiz ve sözümüzün gereğini yerine getirmek için gece gündüz mesai kavramı olmaksızın gayret ediyoruz.

Çerikli İçin Canla Başla

Çeriklimizin tüm sorunlarına vakıfız. Öncelikle yağmur yağışlarından sonra her defasında taşan ve beldemizi olumsuz etkileyen Acı Su deresinin ıslahı ve köprü yapımı için kıymetli Milletvekilimiz Halil Öztürk’ün Sayın Bakanımızla ve DSİ Genel Müdürü Mehmet Akif Balta ve DSİ Bölge Müdürü ile yaptığı görüşmeler neticesinde gerekli ödenek çıkarılmış olup, çalışmalar başlamıştır. Çeriklimizin yıllardır devam eden bu sorununa Vekilimizle birlikte neşter vurduk ve Çeriklimizi tarihi sorunundan kurtarıyoruz.

Milletvekilimizle Çerikli’yi İhya Ediyoruz

Kurban Bayramı’nın hemen öncesinde değerli Milletvekilimiz Halil Öztürk’ün girişimleri neticesinde Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Adem Çakıcı ile görüştük. Belediyemize aktarılmayı yıllardır bekleyen EDS gelirimiz, Milletvekilimizin çabaları sonucunda çok şükür geldi. Allah Milletvekilimiz Halil Öztürk’ten razı olsun; gerçekten Kırıkkale için büyük bir nimet. Çeriklimiz için tüm gücüyle çalışıyor.

Ayrıca yine Sayın Milletvekilimiz Halil Öztürk’ün Çevre Yönetimi Genel Müdürü ile görüşmesinden hemen sonra Belediyemize Çevre Yönetimi Genel Müdürlüğü’nden 2 milyon 998 bin ödenek çıkmıştır. Çöp toplama aracı için 2 milyon 550 bin, 448 bin Türk Lirası da çöp konteyneri için çıkmış olup, Çeriklimizi tarihinde görmediği hizmetlere kavuşturan desteğini ve yardımını beldemizden esirgemeyen her zaman varlığıyla bizlere güç veren kıymetli Milletvekilimize ne kadar teşekkür etsek azdır. Çeriklimize hizmet geliyorsa bunlar, Milletvekilimiz Halil Öztürk’ün bizim yanımızda olması sayesindedir. Allah varlığını daim etsin.

- Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x