Çelebi

Çelebide Muhtarlarla İstişare Toplantısı

Çelebi Kaymakamı Metehan Toy, muhtarlarla bir araya gelerek ilçenin sorunlarını masaya yatırdı.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Çelebi Kaymakamı Metehan Toy, muhtarlarla bir araya gelerek ilçenin sorunlarını masaya yatırdı.

GEREKLİ ÇALIŞMALAR YAPILIYOR

Kaymakamlık Toplantı Salonunda düzenlenen toplantıda, köy ve mahalle muhtarlarının yanı sıra ilgili kurum müdürleri de yer aldı. Muhtarlar, mahallelerinin sorunlarını ve taleplerini dile getirme fırsatı buldu. Kaymakam Toy, her bir muhtarın görüşüne önem verdiğini belirterek, sorunların çözümü için gerekli çalışmaların başlatılacağını söyledi. Çelebi Kaymakamlığı olarak her köyün sorunlarıyla yakından ilgilendiklerini dile getiren Toy, devletin imkanları dahilinde bütün köylerin sorunlarını çözeceklerini ifade etti.

ÜZERİMİZE DÜŞEN GÖREVİ YERİNE GETİRECEĞİZ

Toplantının temel amacı olan vatandaşların sorunlarını dinlemek ve çözüm bulmak oldu. toplantıda alınan kararlar ve başlatılacak çalışmalar hakkında bilgi verildi. Bazı muhtarların görüşleri alındı. Muhtarların sorun ve talepleriyle yakından ilgilenen Toy, “Vatandaşlarımızın her zaman yanındayız. Birlik ve beraberlik içerisinde en güzel yatırımların yapılması hususunda bizlerde üzerimize düşen görevi yerine getireceğiz” dedi.

  • - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x