Çelebi

Çelebi’de Kaybolan Kadını Arama Çalışmaları Sürüyor

Çelebi ilçesinde 6 gün önce evinden ayrılan ve bir daha geri dönmeyen 47 yaşındaki S.G.Y. için arama çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Çelebi ilçesinde 6 gün önce evinden ayrılan ve bir daha geri dönmeyen 47 yaşındaki S.G.Y. için arama çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Ailesinin kayıp ihbarında bulunmasının ardından, Kırıkkale İl Jandarma Komutanlığı ve AFAD ekipleri alarma geçti. Kayıp kadını bulmak için başlatılan geniş çaplı arama operasyonu, hem karadan hem de su altından sürdürülüyor.

Kızılırmak Kıyısında Yoğunlaşan Aramalar
Arama ekipleri, S.G.Y.’nin kaybolduğu bölgeye yakın olan Köprü köyü ve Kızılırmak çevresinde odaklandı. Sualtı arama ekipleri, Kızılırmak’ın derinliklerinde titizlikle çalışırken, dron destekli arama çalışmaları da yürütülüyor. Yetkililer, kayıp kadın hakkında henüz bir ize rastlanmadığını bildirirken, bölgedeki çalışmaların tüm hızıyla sürdüğünü açıkladı.

Aile Endişeli Bekleyişte
S.G.Y.’nin ailesi ve yakınları, çaresiz bir şekilde umutlu haber beklerken, çevre halkı da arama çalışmalarına destek veriyor. Yetkililer, bölgedeki vatandaşlardan herhangi bir bilgi ya da şüpheli durum fark ettiklerinde hemen ihbarda bulunmalarını istedi.

- Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x