Delice

Büyük Yağlıda İstenmeyen Olaylar Yaşanacak (VİDEO-HABER)

Delice Belediye Başkanı Avukat Yılmaz Uyan'ın hukuk tanımaz tutumları, Delice ve Büyük Yağlı Köyü’nde büyük olayların yaşanmasına sebep olabilecek boyutlara ulaştı. Başkan Uyan’ın, usulsüz bir şekilde su kuyusu açtırma girişimi ve köylüleri yanlış bilgilendirerek manipülasyon yapma çabaları, halk arasında büyük bir gerilim yaratmış durumda.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Delice Belediye Başkanı Yılmaz Uyan’ın Hukuksuzlukları Büyük Olaylara Sebep Olabilir: Şehrin İleri Gelenlerinden Acil Müdahale Bekleniyor.

Delice Belediye Başkanı Avukat Yılmaz Uyan’ın hukuk tanımaz tutumları, Delice ve Büyük Yağlı Köyü’nde büyük olayların yaşanmasına sebep olabilecek boyutlara ulaştı. Başkan Uyan’ın, usulsüz bir şekilde su kuyusu açtırma girişimi ve köylüleri yanlış bilgilendirerek manipülasyon yapma çabaları, halk arasında büyük bir gerilim yaratmış durumda.

TOPLUMSAL BARIŞ CİDDİ BİR ŞEKİLDE ZARAR GÖREBİLİR
Kırıkkale Milletvekilleri Sayın Mustafa Kaplan, Sayın Halil Öztürk ve Kırıkkale Valisi Sayın Mehmet Makas’ın, Büyük Yağlı Köyü’nde yaşanan bu hukuksuzluğa bir an önce müdahale etmeleri gerektiği vurgulanıyor. Delice Belediye Başkanı Yılmaz Uyan’ın hukuk tanımazlıkları ve zorba tutumları, köylüler ve Deliceliler arasında istenmeyen olayların yaşanmasına sebep olabilir. Böyle bir durumun hesabını kimse veremez ve toplumsal barış ciddi şekilde zarar görebilir.

YAŞNACAK EN UFAK BİR OLAYDA SORUMLULUĞU KİMSE ÜSLENMEZ
Büyük Yağlı Köyü muhtarı Veysel Akçadağ, “Delice Belediye Başkanı Yılmaz Uyan’ın hukuksuz işlemleri ve köylüleri yanıltma çabaları artık bardağı taşıran son damla oldu. Şehrin ileri gelenlerinden acil müdahale bekliyoruz. Aksi takdirde, köylüler ve Deliceliler arasında istenmeyen olaylar yaşanabilir ve bu durumun sorumluluğunu kimse üstlenemez” dedi.

HUKUSUZLUK KARŞISINDA KÖYLÜLER SABRIMIZ TÜKENDİ
Köy sakinleri, Başkan Yılmaz Uyan’ın hukuksuz işlemlerine karşı sabırlarının tükendiğini belirterek, yetkililerin bir an önce duruma el koymasını istiyorlar. Köylüler, haklarını savunmak için kararlılıkla mücadele edeceklerini ve bu hukuksuzluklara karşı sessiz kalmayacaklarını ifade ediyorlar.

HUKUKUN ÜSTÜNLÜĞÜ KORUNMALI
Kırıkkale Milletvekilleri Mustafa Kaplan ve Halil Öztürk ile Kırıkkale Valisi Mehmet Makas’ın bu duruma hızlı bir şekilde müdahale ederek, Büyük Yağlı Köyü’nde yaşanan gerilimi sona erdirmeleri bekleniyor. Toplumsal huzurun sağlanması ve hukukun üstünlüğünün korunması adına atılacak adımlar, köylüler tarafından yakından takip ediliyor.

Bu olay, Delice Belediye Başkanı Yılmaz Uyan’ın hukuk tanımazlıkları ve köylüleri yanıltma çabalarının, ne denli tehlikeli sonuçlar doğurabileceğini gözler önüne serdi. Şehrin ileri gelenlerinin acil müdahalesi, köylüler ve Deliceliler arasında barışın ve huzurun yeniden tesis edilmesi için hayati önem taşıyor.

  • - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x