3. Sayfa

Bişkin’in Seçim Bürosu İkinci Defa Kurşunlandı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Bahşılı eski Belediye Başkanı Halil İbrahim Bişkin’in seçim bürosu dün gece itibariyle ikinci defa kurşunlandı.

HABER: YELİZ ERDEM

Halil İbrahim Bişkin’in Bahşılı ilçesine açtığı seçim bürosunu ikinci defa kurşunlandılar.

Bişkin, sosyal medya hesabı üzerinden açıklamalarda bulunarak şu ifadelere yer verdi;

‘Değerli hemşerilerim 08.09.2023 tarihinde seçim büromuz ikinci defa kurşunlanmıştır. Bu suçun failleri suçlarını örtbas etmek ve gündem değiştirmek niyetiyle dün itibariyle oğlum ve ilçe başkanımız hakkında iftirada bulunmuştur.

Vatanımıza milletimize ilçemize faydası bulunmayan, topluma zarar veren bu kişilerce ve bunlara akıl verip azmettiren onlardan hiç bir farkı olmayan, görünürde toplumun önemli makamlarında bulunan şahıslarca haince bir suç uydurulmuştur.

Bizim Vatanımıza, Milletimize ve Bayrağımıza olan sevgimiz, bağımız, kanımız tartışmasızdır.

Siyasi sâiklerle ve işledikleri suçları örtbas etme, perde çekme amacı ile bu aşağılık ithamları yapanlar hakkında suç uydurmaktan ve iftara suçundan dolayı şikayette bulunulmuştur, bu şahısların bayrağımızı kullanarak kötü emellerine alet ettiği aşikardır. Milli değerlerimizi utanmadan sıkılmadan emellerine alet eden bu kişiler hakkında hukuki sürecin yakından takipçisi olacağız.

Memleketimizi; vatan millet sevgisinden bir haber, kendi hür düşüncesi iradesi olmayan HDP’li 3-5 kendini bilmeze bırakmayacağız. İlçemizi yaşanabilir huzurlu ve güvenli bir hale getirmek için elimizden geleni yapacağız. Sevdamız Bahşılı’dır bu gibi hareketler bizi zayıflatmak yerine daha da güçlendirmiştir. Yılmadık yıkılmadık yıkılmayacağız yıkamayacaksınız! Kötü emellerinize ulaşmanıza izin vermeyeceğiz. Ne mutlu Türk’üm diyene ne mutlu bu harekete hizmet edene!” dedi.

 

  • - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu