Siyaset

Birlikte daha güçlü, çok daha güzeliz

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

İYİ Parti Kırıkkale Kadın Kolları Başkanı Av. Tuğba Çiftçi, kadınlar olarak omuz omuz mücadele edip daha büyük bir masa isteyeceklerini söyleyerek, “Birlikte daha güçlü, çok daha güzeliz” dedi.

HABER: YELİZ ERDEM

İYİ Parti Kadın Kolları Başkanı Av. Tuğba Çiftçi, Kırıkkaleli kadınlara çağrıda bulundu.  Başkan Çiftçi tüm kadınları İYİ Parti ailesine davet ederek, donanımlı ve liyakat sahibi kadın sayısı ve oranının mecliste artması, karar alma mekanizmasında yer alan hemcinslerinin çoğalması umudu ile çıktıkları bu yolda mücadelelerinden asla vazgeçmeyeceklerini söyledi.

Alparslan Türkeş’in kızı Adana Milletvekili Ayyüce Türkeş Taş’da  Kırıkkale’yi ziyaretleri için teşekkür eden Başkan Çiftçi, “Kendisine ülkemiz kadınlarımızın hak ve özgürlükleri konusunda yapacağı çalışmaları için ayrıca başarılar dileriz. Dün ve bugün söylediğimiz, yarın da söyleyeceğimiz ve yürekten inandığımız gibi masadaki yetersiz sayıdaki sandalyelerden birini kapmak için başka kadınlarla savaşmayacağız. Kadınlar olarak omuz omuz mücadele edip daha büyük bir masa isteyeceğiz. Birlikte daha güçlü, birlikte çok daha güzeliz” dedi.

 

  • - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu