Gündem

Bilimin Aydınlık Çağı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu bugün Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay tarafından açılışı yapılan Kırıkkale Bilim Merkezi’ni ziyaret ederek, faaliyetleri hakkında bilgi aldı.

HABER: YAKUP ÖZCAN 

Vali Bülent Tekbıyıkoğlu beraberinde Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ile birlikte İç Anadolu’nun en büyük bilim merkezi olarak projelendirilen ve Kırıkkale Belediyesi tarafından faaliyete geçirilen Bilim Merkezi’nde bulunan 4 farklı sergi alanını ve Müslüman Bilim İnsanları icatlarının yer aldığı “Bilimin Aydınlık Çağı” sergilerini gezerek yetkililerden bilgi aldı.

Ayrıca Vali Tekbıyıkoğlu, 120 deney düzeneği ve temel fizik üzerine tasarlanmış 7 atölyede yapılan çalışmalar ile Bilim Merkezi içerisinde bulunan Buz Pisti’nde incelemelerde bulundu.

Kırıkkaleli öğrencilerin Bilim Merkezi’nde yetişerek ülkeye büyük katkılar sunacağının ifade eden Vali Tekbıyıkoğlu, merkezde çalışan uzmanlara çalışmalarında başarılar diledi.

 

  • - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu