Bahşılı

Başkan Tekin, personelle bir araya geldi

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Bahşılı Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin, Bakım Onarım Müdürlüğü’nde çalışan personelle samimi bir yemek organizasyonunda buluştu.

HABER: YAKUP ÖZCAN

Başkan Tekin toplantı ile ilgili açıklamada bulunarak

“Bahşılı Belediyesi olarak Bakım Onarım Müdürlüğü’nde görevli personellerimizle samimi bir yemek organizasyonunda buluştuk. Personelimizle sohbet ederek çalışmaları, ilçemiz ve belediyemize olan katkılarına teşekkür ettik. Zaman zaman gerçekleştirdiğimiz bu tür toplantılar keyifli geçerken, personelimizle olan iletişimimizi de güçlendirmemizi de sağlıyor.

Toplantılar ile personelimizi hem yakından tanıma ve hem de kendilerine özverili çalışmalarından dolayı desteklerimizi iletme imkanı sunuyor. Bahşılı Belediyesi kurum olarak, bendeniz de Başkan olarak personellerimizin değerini biliyor, güçlü bir Belediye ve güzel bir ilçe inşa etmek için aile gibi bir arada olduğumuzu belirtmek istiyorum. Emeği geçen herkese teşekkürler. Bahşılı Belediyesi takdire şayan personelleri ile ilçeye güzel bir gelecek için çalışmalarını sürdürüyor” dedi.

Belediye’den toplantıyla ilgili açıklamada, “Bahşılı Belediye Başkanı Sayın Recep Zafer Tekin, Bakım Onarım Müdürlüğü’ndeki personelimizle yemekli bir toplantıda buluştu, onların çalışmalarını takdir eden açıklamalar yaptı ve personeli yakından tanımaya çalışarak kurum ve riyaset olarak personelle iletişimi güçlendirmek amacıyla bir araya gelmeyi amaçladıklarını belirttiğini söyledi.  Sayın Başkan’ın bu nazik davranışı, personelin motivasyonunu artırarak iş birliğini güçlendirmeyi hedeflemektedir. Belediye dışında çalışan işçilerimizin de katılımıyla gerçekleşen bu yemek organizasyonu, Bahşılı Belediyesi’nin bir aile gibi bir arada olduğunu hissettirme amacını taşımaktadır. Bahşılı Belediyesi olarak, personelimizin değerini biliyor ve onlarla birlikte daha güçlü bir gelecek inşa etmek için çalışıyoruz” denildi.

  • - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu