Eğitim

Başkan Sungur Mezuniyet Törenine Katıldı

Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur, Kırıkkale Üniversitesi Mezuniyet Törenine Katıldı.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Üniversitesi Meslek Yüksekokulu 2023-2024 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni’ne Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur da katılım sağladı.

Başkan Sungur, törende mezun olan öğrencileri tebrik ederek, “Mezun olan öğrencilerimizi kutlar, bundan sonraki hayatlarında sağlıklı, başarılı ve mutlu yıllar dilerim,” dedi.

Mezuniyet töreninde yaptığı konuşmada, gençlerin geleceğe umutla bakmalarını ve başarılarının devamını dileyen Başkan Sungur, “Gençlerimizin azmi ve çalışkanlığı bizlere umut veriyor. Onların başarısı, bizim gurur kaynağımızdır,” ifadelerini kullandı. Başkan Sungur, Yahşihan Belediyesi olarak Kırıkkale Üniversitesi ile iş birliği içerisinde gençlerin eğitim ve kariyer yolculuklarını desteklemeye devam edeceklerini belirtti.

Başkan Sungur, törende yaptığı konuşmada, Yahşihan Belediyesi’nin gençlere yönelik projelerinden ve desteklerinden bahsederek, “Eğitim, gençlerimizin geleceğe daha sağlam adımlarla ilerlemelerini sağlar. Biz de belediye olarak bu süreçte yanlarında olmaktan mutluluk duyuyoruz,” dedi.

Kırıkkale Üniversitesi Meslek Yüksekokulu’ndan mezun olan öğrenciler ve aileleri, bu özel günde Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur’un katılımı ve destekleyici sözleriyle onurlandırıldı. Tören, mezuniyet coşkusuyla sona erdi.

Başkan Sungur KKÜ Mezuniyet Töreninde

  • - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x