Balışeyh

Başkan Şen, vatandaşların talebini dinledi

Balışeyh Belediye Başkanı Hilmi Şen, ilçenin her alanında sorunlarını çözmek amacıyla hummalı şekilde çalışıyor. Başkan Şen, esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek taleplerini dinledi.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Balışeyh Belediye Başkanı Hilmi Şen, ilçenin her alanında sorunlarını çözmek amacıyla hummalı şekilde çalışıyor. Başkan Şen, esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek taleplerini dinledi.

HAYIRLI İŞLER TEMENNİSİNDE BULUNDU

Balışeyh’in her alanında sorunlarını çözüme kavuşturmak amacıyla çalışma gerçekleştiren Balışeyh Belediye Başkanı Hilmi Şen, ekipleriyle birlikte sahada hummalı şekilde çalışıyor. Başkan Şen, esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek taleplerini dinledi. Sosyal medya hesabı üzerinden paylaşım yapan Şen, “Yeni güne, yeni haftaya Bismillah! Durup beklemek, boş durmak için beş dakikamız bile yok. Koltuk sevdası değil, memleket aşkımız için çıktık biz bu yola. Tüm hemşehrilerime hayırlı bereketli bir hafta diliyorum” dedi.

BALIŞEYH, KIRIKKALE’NİN İNCİSİ OLACAK

Altyapı, üstyapı, sosyal, kültürel, çevresel bakım olmak üzere her alanda imkanları kullandıklarını belirten Şen, “Sahada etkin şekilde mücadele sergiliyoruz. Sorunlarımızın çözümü noktasında var gücümüzle çalışıyoruz. Vatandaşlarımızın isteklerini ve taleplerini kısa sürede yerine getirmenin çabası içerisindeyiz. Geçmişte olduğu gibi bizler her zaman halkımızın yanındayız ve yanında olmaya devam edeceğiz. Balışeyh, Kırıkkale’nin incisi bir ilçe olacak” şeklinde konuştu.

  • - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x