GenelGündemKırıkkaleManşetSiyaset

Başkan Saygılı “Milletimize Hayırlı Olsun”

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

İç Anadolu Bölgesi’nin merkezinde bulunan 43 ilin geçiş güzergahı Kırıkkale, Yüksek Hızlı Trenine açılışı gerçekleştirildi. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay’ın önderliğinde açılışı gerçekleştirilen Yüksek Hızlı Tren, Mayıs ayı sonuna kadar ücretsiz olarak vatandaşın hizmetinde olacak.

HABER: TAHİR ERDEM

YHT açılışı öncesi konuşmama yapan Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Yüksek Hızlı Tren ile birlikte artık uzakların daha da yakın olduğunu söyledi. Başkan Mehmet Saygılı, Yüksek Hızlı Tren ile birlikte Millet Bahçesi, Yahşihan Farklı Seviyeli Kavşağı ve Kırıkkale Belediyesi Bilim Merkezi’nin Kırıkkale’ye hayırlı olması temennisinde bulunarak, 14 Mayıs’ta yapılacak olan seçim kapsamında Cumhur İttifakı’na destek istedi.

Yüksek Hızlı Tren ile birlikte ayrıca Millet Bahçesi, Yahşihan Farklı Seviyeli Kavşağı ve Kırıkkale Belediyesi Bilim Merkezi’nin açılışları da gerçekleştirildi. Törene Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay’ın yanı sıra Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, Milletvekilleri Halil Öztürk, Ramazan Can, Vali Bülent Tekbıyıkoğlu, Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, ilçe kaymakamları, ilçe belediye başkanları ve çok sayıda Kırıkkaleli vatandaş katılım sağladı.

 

  • - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu