Manşet

Başkan Önal’dan Zeki’ye Hayırlı Olsun Ziyareti

Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, Kırıkkale Baro Başkanı Av. Turan Zeki ve yönetimine hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, Kırıkkale Baro Başkanı Av. Turan Zeki ve yönetimine hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

HER ZAMAN YANINIZDAYIM

Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, geçtiğimiz hafta yapılan Kırıkkale Baro seçimlerinde başkanlığa seçilen Av. Turan Zeki’yi makamında ziyaret etti. Ziyarette, iki başkan arasında sıcak ve samimi bir ortamda şehir ve vatandaşların sorunları, hukukun üstünlüğü ve adalet hizmetlerinin geliştirilmesi konularında görüş alışverişinde bulunuldu.

ÖNEMLİ KURUMLARDAN BİRİ

Başkan Önal, yaptığı açıklamada, “Kırıkkale Barosu’nun, şehrimizin hukuk alanındaki en önemli kurumlarından biri olduğunu düşünüyorum. Yeni başkanımız Av. Turan Zeki ve yönetimine başarılar diliyorum. Belediye olarak, baro ile işbirliği içinde çalışarak şehrimize daha iyi hizmetler sunmayı hedefliyoruz” dedi.

ÇALIŞMALARINDA BAŞARILAR DİLEDİ

Başkan Önal, “Geçtiğimiz hafta yapılan Kırıkkale Baro seçimlerinde başkanlığa seçilen meslektaşım Av. Turan Zeki’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Kırıkkale Barosu’nun, hukukun üstünlüğünün sağlanmasında, meslektaş dayanışmasının artırılmasında ve adalet hizmetlerinin daha ileriye taşınması noktasında önemli çalışmalar yapacağına olan inancımla, Zeki ve yönetimine başarılar diliyorum” ifadesinde bulundu.

ahmet-jpg3.jpg

- Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x