Genel

Başkan Erkan Çağlar, Basın Emekçilerinin Her Zaman Yanındayız

Çerikli Belediye Başkanı Erkan Çağlar, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı'nı Kutladı.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Çerikli Belediye Başkanı Erkan Çağlar, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı Kutladı.

Çerikli Belediye Başkanı Erkan Çağlar, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Çağlar, mesajında basın mensuplarının demokratik toplumların vazgeçilmez unsurları olduğunu vurguladı ve halkın doğru ve tarafsız bilgiye ulaşmasında büyük rol oynadıklarını belirtti.

Başkan Çağlar, “Gazetecilik, fedakarlık ve özveri gerektiren zor bir meslektir. Basın çalışanlarımız, kamuoyunu bilgilendirme görevlerini büyük bir özveriyle yerine getirerek toplumun aydınlanmasına katkı sağlamaktadır. Bu vesileyle tüm basın mensuplarının Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Erkan Çağlar ayrıca, basın özgürlüğünün demokrasinin temel taşlarından biri olduğuna dikkat çekerek, basın emekçilerinin her zaman yanlarında olacaklarını ve destekleyeceklerini belirtti.

  • - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x