Keskin

Başkan Ekmel Cönger,Basın Mensupları Kamu Hizmeti Sunmaktadır

Keskin Belediye Başkanı Ekmel Cönger, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı'nı Kutladı.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Keskin Belediye Başkanı Ekmel Cönger, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı Kutladı.

Keskin Belediye Başkanı Ekmel Cönger, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla yaptığı açıklamada, basın mensuplarının toplumun doğru ve güvenilir bilgiye ulaşmasındaki kritik rollerine dikkat çekti.

Başkan Cönger, “Gazetecilik mesleği, toplumun bilinçlenmesi ve demokrasinin güçlenmesi açısından hayati öneme sahiptir. Basın mensuplarımız, her koşulda halkın haber alma hakkını savunarak önemli bir kamu hizmeti sunmaktadır. Bu özel günde, tüm gazetecilerimizin ve basın çalışanlarımızın Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum” dedi.

Ekmel Cönger, ayrıca basın özgürlüğünün önemine vurgu yaparak, “Basın özgürlüğü, demokratik toplumların temel taşlarından biridir. Basın emekçilerimizin daha iyi çalışma koşullarına sahip olması ve özgürce görevlerini yerine getirebilmeleri için elimizden gelen desteği vereceğiz” ifadelerini kullandı.

  • - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x