Keskin

Başkan Cönger Pazar Esnafını ve Vatandaşlar İl Sohbet Etti

Keskin Belediye Başkanı Ekmel Cönger, Perşembe Pazarı'nda esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Toplantıda halkın ihtiyaçlarını dinlemeye devam edeceğini vurgulayan Cönger, "Halkın içinden geldik, halkın içinde olmaya devam edeceğiz" dedi.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Keskin Belediye Başkanı Ekmel Cönger, Perşembe Pazarı’nda esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Toplantıda halkın ihtiyaçlarını dinlemeye devam edeceğini vurgulayan Cönger, “Halkın içinden geldik, halkın içinde olmaya devam edeceğiz” dedi.

Keskin Belediye Başkanı Ekmel Cönger, ilçedeki Perşembe Pazarı’nda esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Toplantıda, halkın içinde olmaya ve onların ihtiyaçlarını dinlemeye devam edeceğinin altını çizen Cönger, “Halkın içinden geldik, halkın içinde olmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı

CÖNGER: “HALKIN İÇİNDEN GELDİK”

Başkan Cönger, pazar esnafıyla sohbet ederek, işlerinin bereketli olmasını diledi. Esnafın karşılaştığı zorlukları dinleyen Cönger, yerel ekonomiyi desteklemenin önemine değindi. Ayrıca, bu tür buluşmaların, vatandaşlarla doğrudan iletişim kurmak ve sorunları yerinde görmek açısından büyük bir değer taşıdığını belirtti.Cönger’in bu ziyareti, yerel halkın takdirini topladı ve esnafın moral bulmasına yardımcı oldu. Başkan, önümüzdeki süreçte de benzer etkinliklerin devam edeceğini sözlerine ekledi.

Bir 6 kişi ve yazı görseli olabilirBir 9 kişi ve yazı görseli olabilirBir 3 kişi görseli olabilir

 

- Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x