Keskin Belediye Başkanı Ekmel Cönger, 13 Nisan 2025 Pazar günü saat 14.00’te Keskin Atatürk Stadyumu’nda oynanacak 2. Amatör Küme Ligi maçına tüm Keskin halkını davet etti.
Keskin Belediye Başkanı Ekmel Cönger, 13 Nisan 2025 Pazar günü saat 14.00’te Keskin Atatürk Stadyumu’nda oynanacak olan 2. Amatör Küme Ligi maçına tüm Keskin halkını davet etti. Başkan Cönger, Keskinspor’un Kartalcıspor ile karşılaşacağı maçın önemine vurgu yaparak, “Keskinsporumuza ve tüm sporculara başarılar diliyorum. Tüm hemşehrilerimiz, takımlarına destek olmak amacıyla stadyumda yerlerini alsınlar” şeklinde açıklamalarda bulundu.
Keskinspor’un mücadele ettiği 2. Amatör Küme Ligi, yerel spor camiası için büyük heyecan yaratırken, Keskin Belediye Başkanı’nın çağrısı ile vatandaşlar takımlarını yalnız bırakmama kararı aldı. Keskin’in spor tutkusunu pekiştirecek olan bu önemli karşılaşma, stadyumda büyük bir coşkuya sahne olması bekleniyor.
Başkan Cönger, yaptığı açıklama ile sporun birleştirici gücüne dikkat çekerken, Keskin halkının takımlarına sahip çıkmasını ve stadyumu doldurmasını temenni etti. Hem futbolseverler hem de Keskinspor’un taraftarları, 13 Nisan’daki mücadeleyi sabırsızlıkla bekliyor.
Tüm Keskin halkı, bu anlamlı etkinliğe katılım göstererek hem takımlarını destekleyip hem de ilçedeki spor kültürünü geliştirmeye katkı sunmaya davet edildi.